Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Reamintesc ca voi avea in posesie un minim echipament medical pe care sper sa nu-l folosesc si voi fi la dispozitia dvs. fara nicio amanare, ori de cate ori simtiti nevoia. Ieri s-au implinit 2 ani de cand prietenul nostru "Bute" ne-a parasit sa joace la o Alta Masa si am ramas cu totii datori sa fim mai atenti cu starea noastra de sanatate.
Reamintesc ca voi avea in posesie un minim echipament medical pe care sper sa nu-l folosesc si voi fi la dispozitia dvs. fara nicio amanare, ori de cate ori simtiti nevoia. Ieri s-au implinit 2 ani de cand prietenul nostru "Bute" ne-a parasit sa joace la o Alta Masa si am ramas cu totii datori sa fim mai atenti cu starea noastra de sanatate.
Comentariu