Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Se retrage din concurs Stoica Ion, cat. ''Incepatori'', din Amara. (a cazut de la inaltimea baziei casei si are grave probleme de sanatate acum fiind imobilizat ) !!!
Când vulturii tac, papagalii încep să trăncănească.
- Salut in mod special prezenta la Turneu a lui Durdun George care sper sa ne incante asa cum ne-a obisnuit, atat cu Standul de produse cat si cu ceva meciuri demonstrative...
- La turneul de la Tulcea unde a fost si George Durdun am avut norocul sa pic in grupa norocoasa unde a jucat si el...
- Toate meciurile pe care le-a jucat George cu noi au fost o mare incantare atat pentru cei care am jucat cat si pentru cei care au privit...
- George ne bucuram ca esti cu noi... si alaturi de noi... la Turneul Amatur de la Slobozia. Sa ne vedem sanatosi cu totii la Turneu...
Multumesc pentru cuvintele frumoase !
Astept cu nerabdare sa socializam din nou si sa schimbam cateva mingi.
Participantii acestui turneu vor beneficia de 10% discount la categoria imbracaminte.*
*Promotie valabila doar in ziua concursului.
*Discountul se aplica si la produse deja reduse.
începătorii, mai neexperimentați, dar sub supravegherea strictă a Domnului Vlase - proaspăt Organizator AmaTur - vor juca o grupă la două mese, iar Avansații o grupă la masă.
Toată lumea este așteptată m?ine la Slobozia, inclusiv Dl. Ciubotaru George din Brăila și Dl. Chirita Cristian din Călărași. Ne descurcăm noi pe cele 20 de mese.
Sala a fost aranjată încă de la prânz, Dl. Vlase insist?nd atât la Marius cât și la Sebi să aibă mesele la sală cât mai devreme. Să poată dormi liniștit. L-am simțit foarte implicat.
La sala va fi prezentă atât Jandarmeria, care ne-a luat pulsul încă de azi, cât și asistență medicală de specialitate.
S-aveți un drum fără evenimente! Noapte bună!
Comentariu