Bravo Cata!!!!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa Brumărel", Comănești - 14.10.2017
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
organizator local
- 28.feb.2016
- 3237
- Piatra Neamț
- 49
Likes given: 4705Likes received: 1905
Felicitări Ditu Daniel și pietreanului meu Golai Gheorghe succes în continuare și la mai multe podiumuriPrimorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
fh tenergy 05
bh rakza 7 soft
Comentariu
cadet- 05.oct.2007
- 1977
- Comănești
- 48
Likes given: 89Likes received: 358
Mulțumim primariei Comănești
Domnului primar Ec. Viorel Miron
Domnului Ionuț Iftimoaie
Anastasiu Constantin
Darie Gabriel
Maftei Cătălin
Buliga Silviu & Matoca Ionuț
Tuturor băieților de la sală
Felicitari castigatorilor
Scuze Kincses Jozsef petru greseala (oamenii gresesc)
Va mai asteptam.
Trimis de pe al meu SM-G935F folosind TapatalkBlade: Xiom Strato
FH: Tenergy 05
BH: Tenergy 05
Comentariu
organizator local- 28.feb.2016
- 3237
- Piatra Neamț
- 49
Likes given: 4705Likes received: 1905
Felicitări Fotia Iulian!!!Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
fh tenergy 05
bh rakza 7 soft
Comentariu
Un turneu de exceptie, nici nu se putea altfel, atmosfera super placuta, meciuri echilibrate si puternice, gulasul extraordinar, felicitari echipei de la Comănești si ne vedem la urmatorul turneu!
Felicitari si lui Catalin Sumanaru pentru victorie! :>
Comentariu
Un turneu minunat care a decurs impecabil, felicitari intregii echipe organizatorice de la Comănești! Multumesc pt galerie si incurajarile de la finala! Felicitari tuturor participantilor
Comentariu
senior- 14.feb.2017
- 420
- Targu Neamț
- 53
Likes given: 56Likes received: 134
Targnemțenii felicită comăneștenii pentru organizarea frumoasei competiție și tuturor celor prezenți pentru aportul lor în reușita acestei întreceri.
Revederea o să fie o mare plăcere.
Mulțumim !
Trimis de pe al meu LG-H960 folosind Tapatalk
Comentariu
cadet- 05.oct.2007
- 1977
- Comănești
- 48
Likes given: 89Likes received: 358
Postat în original de ditu daniel19 Vezi postUn turneu minunat care a decurs impecabil, felicitari intregii echipe organizatorice de la Comănești! Multumesc pt galerie si incurajarile de la finala! Felicitari tuturor participantilor
Trimis de pe al meu SM-G935F folosind TapatalkBlade: Xiom Strato
FH: Tenergy 05
BH: Tenergy 05
Comentariu
De o zi intreaga ma tot gandesc cum sa-i felicit pe cei din Comănești pentru turneul la care am participat si surpriza ! Am constatat ca nu pot sa o fac si asta dintr-un motiv foarte simplu : ii urasc maxim pe acesti baieti minunati ! Nu-i suport pentru ca-l au pe Ionut Iftimoaie de partea lor, nu-mi plac pentru ca au reusit cumva sa se imprieteneasca la catarama cu primarul lor ( si asta n-o sa vezi oriunde ), ii urasc pentru mancarea pe care o pun cu toata inima si sufletul lor, la dispozitia participantilor, a vizitatorilor si a musafirilor acestor turnee ( gulasul de sambata e de povestit copiilor si nepotilor )...sa mai scriu ? Au o sala de toata jena de care ar fi toata tara asta mandra, au niste organizatori pe care nu-i vrem la nici un turneu implicati ( ar depasi prin verva si voie buna tot ce stim noi )...nu am decat multumiri si plecaciuni adanci pentru ceea ce faceti ! BRAVO !!!TRUST NO ONE !
Comentariu
Postat în original de danmihai Vezi postDe o zi intreaga ma tot gandesc cum sa-i felicit pe cei din Comănești pentru turneul la care am participat si surpriza ! Am constatat ca nu pot sa o fac si asta dintr-un motiv foarte simplu : ii urasc maxim pe acesti baieti minunati ! Nu-i suport pentru ca-l au pe Ionut Iftimoaie de partea lor, nu-mi plac pentru ca au reusit cumva sa se imprieteneasca la catarama cu primarul lor ( si asta n-o sa vezi oriunde ), ii urasc pentru mancarea pe care o pun cu toata inima si sufletul lor, la dispozitia participantilor, a vizitatorilor si a musafirilor acestor turnee ( gulasul de sambata e de povestit copiilor si nepotilor )...sa mai scriu ? Au o sala de toata jena de care ar fi toata tara asta mandra, au niste organizatori pe care nu-i vrem la nici un turneu implicati ( ar depasi prin verva si voie buna tot ce stim noi )...nu am decat multumiri si plecaciuni adanci pentru ceea ce faceti ! BRAVO !!!Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 07:30.Procesare...X
Comentariu