Urmatoarea actualizare a listelor de inscrieri: maine dupa ora 21:00!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"King Pong", Oradea - 14.10.2017
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Vaida Octav - Oradea - AvansatiIn the practice of tolerance, one's enemy is the best teachers!
Dalai Lama
Comentariu
Buna,vad ca la începători sunt doar eu pana acum dacă nu se strâng destui cum se procedează?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comentariu
organizator principal- 05.feb.2013
- 4103
- Oradea
- 11
Likes given: 556Likes received: 509
Postat în original de Harry Vezi postBuna,vad ca la începători sunt doar eu pana acum dacă nu se strâng destui cum se procedează?
Daca se va aduna macar 16-20 de participanti, atunci va ramane cum am stabilit. Daca nu atunci in limita a 48 de participanti va fi categorie unita: incepatori+avansati!
Comentariu
Postat în original de King Pong Oradea Vezi postBuna ziua.
Daca se va aduna macar 16-20 de participanti, atunci va ramane cum am stabilit. Daca nu atunci in limita a 48 de participanti va fi categorie unita: incepatori+avansati!
Comentariu
din Oradea se inscrie Parus Ilian la Open+Elite?Mințile luminate discută idei, mințile medii discută evenimente, iar mințile mici discută oamenii.? ? Eleanor Roosevelt
Comentariu
- 4103
- Oradea
- 11
Likes given: 556Likes received: 509
Postat în original de Lilian Vezi postdin Oradea se inscrie Parus Ilian la Open+Elite
Comentariu
- 4103
- Oradea
- 11
Likes given: 556Likes received: 509© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 05:51.Procesare...X
Comentariu