Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Dupa ultimele turnee din zona centrala am constatat un echilibru al inscrierilor intre categoria Amatori (incepatori si Avansati) si categoria Open (open si elite).Acum avem un echilibru si la acest turneu 80 la 80.
Cu o usoara tendinta la categoria Open ,se pare ca numarul de locuri alocate incearca sa multumeasca in egala masura cele 4 categorii.
Duminica vom face si o statistica a optiunilor ,asa ca cei ce nu si-au exprimat optiunea pot oricand sa revina si sa posteze.
Va rog inscrieti din Alba Iulia la avansati pe Marian Ioan si Golban Nicolae si la incepatori STOICAN ADRIAN din ALBAIULIA SI MOLDOVAN CRISTIAN DIN CLUJ NAPOCA.Multumesc.
Revin in ceea ce priveste sistemul ales din cele 3 propuse. Initial cred ca nu am inteles bine. De fapt cele trei optiuni de refera la sistemul de dupa disputarea grupelor inferioare. Daca este asa, atunci atat eu cat si Sufletel Radu optam pentru ELIMINATORII.
Comentariu