paletă formată din lemn levi off cu compozit, mâner drept ,sandvich nittaku hammond fa roșu ,iarbă palio CK531A neagră,pret nou 280 lei
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
diverse materiale
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Doar lemnul Butterfly Coferlait ce preț are, și niște poze vă rog.
- - - Updated - - -
Lemnul Levi off cu compozit ce preț are, poze va rog!
Comentariu
Bună seara!
Dați-mi un nr de telefon , putem vorbi mai multe detalii și vă pot da poze pe wațap.
Comentariu
paletă formată din lemn levi off cu compozit, mâner drept ,sandvich nittaku hammond fa roșu ,iarbă palio CK531A neagră,pret nou 275 lei
Comentariu
paletă cu control mare formata din lemn Levi all plus mâner drept și fețe xiom vega asia df ,preț nou 355 lei
Comentariu
paletă cu control mare formata din lemn Levi all plus mâner drept și fețe xiom vega asia df ,preț nou 350 lei
Comentariu
paletă formată din lemn levi off cu compozit, mâner drept ,sandvich nittaku hammond fa roșu ,iarbă palio CK531A neagră,pret nou 270 lei
Comentariu
paletă formata din lemn Levi off minus mâner drept și fețe tibhar mxp ,preț nou 380 lei
- - - Updated - - -
Postat în original de Space Vezi postpaletă formata din lemn Levi off minus mâner drept și fețe tibhar mxp ,preț nou 380 lei
paletă formata din lemn Levi off minus mâner drept și fețe tibhar mxp ,preț nou 380 lei am dat-o cu 300lei
- - - Updated - - -
Postat în original de Space Vezi postfețe Victas 01,
- - - Updated - - -
Postat în original de Space Vezi postpaletă formata din lemn Levi off minus mâner drept și fețe xiom omega 4 asia ,preț 380 lei
- - - Updated - - -
dacă mai sunt persoane interesate de restul materialelor le rog să noteze nr meu pt că am înțeles că forumul se închide în maxim 2 zile
- - - Updated - - -
adaug la vânzare paletă petr korbel fluture negru,fl,fețe xiom omega 5 asia aproape noi preț 900lei
- - - Updated - - -
lemn butterfly cofferlait,fluture negru,mâner fl ,fără serie 400 lei
- - - Updated - - -
paletă cu control mare formata din lemn Levi all plus mâner drept și fețe xiom vega asia df ,preț 300 lei
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:12.Procesare...X
Comentariu