Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

tibhar clean fix extra

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• tibhar clean fix extra

salutare!
    cine-mi poate da mai multe detalii despre acest "lipici"?(calitate, mod de aplicare, timp de asteptare dupa lipire, etc..)

Re: tibhar clean fix extra

Nu recomand! Nu lipeste prea bine, ramane lipicios chiar si dupa 2 luni dupa aplicare. Se formeaza un fel de "muci" care se curata destul de greu (se lipeste de toate). E un chin sa cureti fetele si lemnul de acest lipici, am avut si nu mai vreau Mai bine un butterfly sau donic.....
    Blade: Butterfly Schlager Carbon
    FH:TENERGY 05
    BH:TENERGY 05

Comentariu

Din ceea ce spui para sa fi "interactionat" cu un booster.
      Lemn- Bty Viscaria
      FH - TENERGY 05
      BH - TENERGY 80

Comentariu

Prima data am pus si booster dar apoi am incercat si fara booster pe alta pereche de fete si tot asa e.
        Blade: Butterfly Schlager Carbon
        FH:TENERGY 05
        BH:TENERGY 05

Comentariu

Postat în original de Hades
          Nu recomand! Nu lipeste prea bine, ramane lipicios chiar si dupa 2 luni dupa aplicare. Se formeaza un fel de "muci" care se curata destul de greu (se lipeste de toate). E un chin sa cureti fetele si lemnul de acest lipici, am avut si nu mai vreau Mai bine un butterfly sau donic.....
          pacat k raspunsul tau nu l-am primit mai repede, este exact asa cum spui tu, din pacate am lipit fetele la o paleta cu respectivul lipici si sunt f. dezamagit de calitatea lipirii.
          se mai poate face ceva? cu ce se curata fetele si lemnul?

Comentariu

Procesare...
          X