Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Re: TURNEU A REGHIN : MEMORIALUL DAN LEORDA -02 MAI 2009
As fi vrut tare mult sa ajung dar nu pot deoarece nu am posibilitatea de ar ajunge (finante )
Succes tuturor ... si de data asta RARESH locul 1 scrie pe tine
Bafta !!
Glue : TIBHAR Glue
Blade : TIBHAR Vladimir Samsonov Alpha FL FH : Butterfly Tenergy 05 BH : XIOM Vega Pro
Postat în original de narova
Si daca vin prin (Gheorghieni-Sovata)? care din cele 2 imagini e buna? ca mi-au spus unii ca ar fi mai bun drumul prin Sovata....
Drumul intre Toplita si Reghin e stricat rau,insa tot nu merita sa ocolesti prin Sovata.Daca vii dinspre Miercurea Ciuc,atunci varianta prin Sovata e ok.
Azi am intrat si posesia cupelor.Vor fi premiati cu medalii,diplome si cupe primii 8 jucatori.
Tot azi am pus la punct si ultimele detalii cu "firma de catering" Avem promisiunea unei mese campenesti de toata frumusetea.
Vor fi servite pe rand:sandwishuri,cafele,mere,palinca,sucuri,Bobgul as unguresc,langosuri si iarasi palinca din belsug
Va asteptam!
Postat în original de leordarares
Postat în original de narova
Si daca vin prin (Gheorghieni-Sovata)? care din cele 2 imagini e buna? ca mi-au spus unii ca ar fi mai bun drumul prin Sovata....
Drumul intre Toplita si Reghin e stricat rau,insa tot nu merita sa ocolesti prin Sovata.Daca vii dinspre Miercurea Ciuc,atunci varianta prin Sovata e ok.
pai eu vin de la BC, Deci, BC-Piatra Neamț - Bicaz - Lacu Rosu - Gheorghieni - Praid - Sovata - Reghin, sper sa nu gresesc
Deci e ok drumul, va fi ca si cum as intra dinspre TG MURES??????? cumva?
Timo Boll Forte
Tenergy 05 2.1 black
Tenergy 64 1.9 red
Nu va mai agitati cu harti,maine sunt 100% de dimineata pana seara la dispozitia voastra.Doar ma sunati iar eu va culeg,va cazez,va plimb, etc
ps.Da Ionut,e intrarea in oras dinspre Targu Mureș.Ti-as recomanda totusi sa vii pe ruta Gheorgheni-Toplita-Reghin deoarece nici drumul de la Sovata la Reghin nu e grozav
din pacate ,din motive de sanatate nu pot sa particip la turneul care mi l-as fi dorit cel mai mult.
tot respectul pentru prietenul rares si pentru ce realizeaza el.sincer...imi pare rau ca nu pot sa particip salutari tuturor
Blade...dr Neubauer Bulldozer anatomic handle
FH. dr. Neubauer Domination red
BH.dr. Neubauer Diamant
Postat în original de kingfiher_61
din pacate ,din motive de sanatate nu pot sa particip la turneul care mi l-as fi dorit cel mai mult.
tot respectul pentru prietenul rares si pentru ce realizeaza el.sincer...imi pare rau ca nu pot sa particip salutari tuturor
Pacat!Imi pare rau,sincer.Banuiam eu ca doar niste probleme medicale va opresc sa nu veniti sambata la concurs.Insanatosire grabnica!Sa ne vedem cu bine!
Postat în original de kingfiher_61
Postat în original de leordarares
Azi am intrat si posesia cupelor.Vor fi premiati cu medalii,diplome si cupe primii 8 jucatori.
De fapt Rares nu a intrat in posesia cupelor pentru simplul motiv ca sunt la mine
Acuma tre sa vad daca merita sa le car pana la Reghin si inapoi la București
Comentariu