Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Si Mihai tot Marola este,dar la alta categorie!
P. S. Am avut onoarea sa-ti intalnesc colegii si prieteni nu doar din Bacău,ci din tot arealul moldovenesc,ne-am simtit bine,dar parca lipsea ceva !!! Multa sanatate.
Si Mihai tot Marola este,dar la alta categorie!
P. S. Am avut onoarea sa-ti intalnesc colegii si prieteni nu doar din Bacău,ci din tot arealul moldovenesc,ne-am simtit bine,dar parca lipsea ceva !!! Multa sanatate.
Felicitari organizatorilor. Rar un Turneu Final sa se termine asa de repede. Bravo Madalina, Alex si ultra bravo Ghita. Primul aradean pe locul 1 la un turneu final. Cel putin eu asa stiu. Apropo, cu ocazia asta nu cred ca mai pupi tu avansatii vreodata.
Per total nu e rau deloc. Doua locuri 1 si un loc 2, la doua categorii de la Turneul Final ocupate de vest, chiar e foarte bine. Mai ales ca cel putin Ghita si Alex sunt "amatori pursinge".
Felicitari LACATIS GHITA ,ai avut noroc ca te am incalzit eu in primul meci din inferioare si cu sotia ta ca ti a facut galerie !! BRAVO POP ALEX ti ai indeplinit obiectivul !!!
Comentariu