Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
- prioritatea la înscriere: conform Clasament AmaTur la zi..... astept actualizarea, poate-poate
Pe aceasta cale imi exprim frustrarea organizarii si participarii a unui numar mic de turnee B de-a lungul anului. Toti fac numai A-uri , eventual A+-uri. Noroc cu ziua mondiala a tenisului de masa, ca dealtfel era si mai rau in cazul meu
JOOLA Zelebro FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
- prioritatea la înscriere: conform Clasament AmaTur la zi..... astept actualizarea, poate-poate
Pe aceasta cale imi exprim frustrarea organizarii si participarii a unui numar mic de turnee B de-a lungul anului. Toti fac numai A-uri , eventual A+-uri. Noroc cu ziua mondiala a tenisului de masa, ca dealtfel era si mai rau in cazul meu
Pastreazati sperantele Aline !
Nu aduce anul ce aduce ziua de maine!
Multi sunt ca si tine.
Spetanta moare ultima!!!
Bafta.
6 Mai 2017 - Turneu B Botoșani;
3 Iunie 2017 - Turneu B Botoșani;
5 August 2017 - Turneu B Botoșani;
9 Septembrie 2017 - Turneu B Botoșani; 30 Septembrie 2017 - Turneu B Vatra Dornei - Anulat; 28 Octombrie 2017 - Turneu B Botoșani;
Ai "ocolit" 5 turnee B organizate la 42, respectiv 110 km. Nu cred ca ai de ce sa te plangi.
Mai ai sansa Turneului B din 28 Octombrie de la Botoșani pentru a urca in clasament.
Plus ca locul 449, cred eu, se va dovedi eligibil pentru avansatii doritori sa participe la TF. Good Luck!
6 Mai 2017 - Turneu B Botoșani;
3 Iunie 2017 - Turneu B Botoșani;
5 August 2017 - Turneu B Botoșani;
9 Septembrie 2017 - Turneu B Botoșani; 30 Septembrie 2017 - Turneu B Vatra Dornei - Anulat; 28 Octombrie 2017 - Turneu B Botoșani;
Ai "ocolit" 5 turnee B organizate la 42, respectiv 110 km. Nu cred ca ai de ce sa te plangi.
Mai ai sansa Turneului B din 28 Octombrie de la Botoșani pentru a urca in clasament.
Plus ca locul 449, cred eu, se va dovedi eligibil pentru avansatii doritori sa participe la TF. Good Luck!
Extinde
Cum spuneam, niciunul în județ.
Totuși cred ca o sa prind un loc. Mulțumesc pt. încurajări
Trimis de pe al meu PRA-LX1 folosind Tapatalk
JOOLA Zelebro FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu