Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
- prioritatea la înscriere: conform Clasament AmaTur la zi..... astept actualizarea, poate-poate
Pe aceasta cale imi exprim frustrarea organizarii si participarii a unui numar mic de turnee B de-a lungul anului. Toti fac numai A-uri , eventual A+-uri. Noroc cu ziua mondiala a tenisului de masa, ca dealtfel era si mai rau in cazul meu
JOOLA Zelebro FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
- prioritatea la înscriere: conform Clasament AmaTur la zi..... astept actualizarea, poate-poate
Pe aceasta cale imi exprim frustrarea organizarii si participarii a unui numar mic de turnee B de-a lungul anului. Toti fac numai A-uri , eventual A+-uri. Noroc cu ziua mondiala a tenisului de masa, ca dealtfel era si mai rau in cazul meu
Pastreazati sperantele Aline !
Nu aduce anul ce aduce ziua de maine!
Multi sunt ca si tine.
Spetanta moare ultima!!!
Bafta.
6 Mai 2017 - Turneu B Botoșani;
3 Iunie 2017 - Turneu B Botoșani;
5 August 2017 - Turneu B Botoșani;
9 Septembrie 2017 - Turneu B Botoșani; 30 Septembrie 2017 - Turneu B Vatra Dornei - Anulat; 28 Octombrie 2017 - Turneu B Botoșani;
Ai "ocolit" 5 turnee B organizate la 42, respectiv 110 km. Nu cred ca ai de ce sa te plangi.
Mai ai sansa Turneului B din 28 Octombrie de la Botoșani pentru a urca in clasament.
Plus ca locul 449, cred eu, se va dovedi eligibil pentru avansatii doritori sa participe la TF. Good Luck!
6 Mai 2017 - Turneu B Botoșani;
3 Iunie 2017 - Turneu B Botoșani;
5 August 2017 - Turneu B Botoșani;
9 Septembrie 2017 - Turneu B Botoșani; 30 Septembrie 2017 - Turneu B Vatra Dornei - Anulat; 28 Octombrie 2017 - Turneu B Botoșani;
Ai "ocolit" 5 turnee B organizate la 42, respectiv 110 km. Nu cred ca ai de ce sa te plangi.
Mai ai sansa Turneului B din 28 Octombrie de la Botoșani pentru a urca in clasament.
Plus ca locul 449, cred eu, se va dovedi eligibil pentru avansatii doritori sa participe la TF. Good Luck!
Cum spuneam, niciunul în județ.
Totuși cred ca o sa prind un loc. Mulțumesc pt. încurajări
Trimis de pe al meu PRA-LX1 folosind Tapatalk
JOOLA Zelebro FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu