Domnule Filip, ce noroc pe capul tău, vei ieși pe locul 4 la începători fără nici o victorie, deoarece 4 ați mai rămas.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Turneu Final AmaTur 2017", Sfântu Gheorghe - 11.11.2017
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 30 (0 members and 30 guests)
-
senior
- 20.iul.2015
- 646
- Târgoviște
- 48
Likes given: 79Likes received: 90
Turneu Final AmaTur 2017, Sfantu Gheorghe - 11.11.2017
Postat în original de FlorinBN Vezi postOpen, de data asta.
N am loc asta e
Si sa am MP 12 nu mai joc la Open
Poate la Incepatori sau Elite
Avansati sau Open, nu [emoji5]
Sent from my iPhone using TapatalkUltima editare de Victor Sencu; 30.oct.2017, 13:56.
Comentariu
Cu parere de rau sunt nevoit sa renunt la pingpong....pentru ....pingpong............este prima data in ultimii 5 ani cand nu pot participa la Turneul final.....Motivul nu este unul secret............este ...ultima isprava a Alesiei....care a castigat Top 12 Romania de la Constanța cu 11 victorii din 11.....!!!!!!!!In urma acestui rezultat Alesia a primit cateva invitatii de a participa la 3 stagii de pregatire,printre care si cantonamentul cu echipa nationala a Romaniei care va avea loc la Constanța in perioada 04-11.11.2017........iar eu din meseria de ...carator de cupe si diplome..........ma voi reprofila pe meseria de carator de palete si bagaje plus sofer.....
Doresc tuturor participantilor un turneu final PERFECT....MULT SUCCES!!!!!!!!!....din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Enjoy PING-PONG-mottoul Campionatului mondial din China 2015
Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii.? Heinrich Heine
Comentariu
Postat în original de MariusBH Vezi postCu parere de rau sunt nevoit sa renunt la pingpong....pentru ....pingpong............este prima data in ultimii 5 ani cand nu pot participa la Turneul final.....Motivul nu este unul secret............este ...ultima isprava a Alesiei....care a castigat Top 12 Romania de la Constanța cu 11 victorii din 11.....!!!!!!!!In urma acestui rezultat Alesia a primit cateva invitatii de a participa la 3 stagii de pregatire,printre care si cantonamentul cu echipa nationala a Romaniei care va avea loc la Constanța in perioada 04-11.11.2017........iar eu din meseria de ...carator de cupe si diplome..........ma voi reprofila pe meseria de carator de palete si bagaje plus sofer.....
Doresc tuturor participantilor un turneu final PERFECT....MULT SUCCES!!!!!!!!!
Deacum tata urmeaza pe copil.
Succes in continuare!
Comentariu
Postat în original de MariusBH Vezi postCu parere de rau sunt nevoit sa renunt la pingpong....pentru ....pingpong............este prima data in ultimii 5 ani cand nu pot participa la Turneul final.....Motivul nu este unul secret............este ...ultima isprava a Alesiei....care a castigat Top 12 Romania de la Constanța cu 11 victorii din 11.....!!!!!!!!In urma acestui rezultat Alesia a primit cateva invitatii de a participa la 3 stagii de pregatire,printre care si cantonamentul cu echipa nationala a Romaniei care va avea loc la Constanța in perioada 04-11.11.2017........iar eu din meseria de ...carator de cupe si diplome..........ma voi reprofila pe meseria de carator de palete si bagaje plus sofer.....
Doresc tuturor participantilor un turneu final PERFECT....MULT SUCCES!!!!!!!!!Blade: Nittaku Acoustic;
FH: Butterfly Tenergy 05;
BH: Victas Stiff.
Comentariu
1967-2019- 17.oct.2011
- 192
- comanesti
- 57
Likes given: 0Likes received: 0
Bulubașa Nicușor - Open - Comănești
Nistor Florin - Open - Comănești
Roșu Gabriel - Open - Comănești
Trimis de pe al meu ONEPLUS A5000 folosind Tapatalk
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1774
- București
- 72
Likes given: 710Likes received: 1317
Unde s-au dus tricourile campionilor ? Vrem cupe, medalii ! Diplome ! Aplauze si felicitari verbale rasuna si-n Burkina Fasso !Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
FH : Donic Blue Star A 2
BH : Dermaterialspezialist Kamikaze
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 08:29.Procesare...X
Comentariu