Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Se retrag Vranceanu Mihai, Popescu Valentin si Zamfir Ionel
Au ramas doua camere duble (120 lei camera) si un apartament cu 2 camere (4 locuri x 60 lei) la Castel***, langa Sala , . Le tin libere pana maine la ora 12,00.
Tel. Gelu 0722315757
Firmele participante cu produse specifice TM au posibilitatea sa monteze bannere publicitare foarte simplu , pe tribunele retractate.
Nea Mihai ,cel mai frumos post pe care l-am citit de la tine in ultima vreme.Respect.Scurt si la subiect.
Pot sa fac o propunere la sectiunea respectiva .De la anul sa se introduca sectiunea varza.
Emi, daca cei de la hollywood au premiile zmeura parca, pentru actorii care sunt cei mai varza, eu zic ca si amatour ar putea sa faca un turneul de genul . O idee ar fi sa fie invitati din start jucatorii care au cel putin 2 turnee la care au reusit sa se pozitioneze pe ultimul loc, si mai departe sa se completeze pana la numarul de jucatori participanti, la liber, prioritate sa aiba cei care stau cel mai prost la turneele care au participat. Cine stie, poate aveti norocul ca cei de la ITTF sa va cumpere brevetul de concurs, eu zic ca o sa li se para interesant.
In the practice of tolerance, one's enemy is the best teachers!
Dalai Lama
D.le Sorin 1218 se vede ca nu urmariti lista liderilor 2017. Dl. Stoica Mihai este "Capitan de judet", avand la activ 200 turnee in Amatur. Cinste lui. Este un exemplu de urmat.
Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
FH : Donic Blue Star A 2
BH : Dermaterialspezialist Kamikaze
D.le Sorin 1218 se vede ca nu urmariti lista liderilor 2017. Dl. Stoica Mihai este "Capitan de judet", avand la activ 200 turnee in Amatur. Cinste lui. Este un exemplu de urmat.
Dragul meu, nu trebuie sa aperi pe nimeni, deorece postul meu nu are nici o legatura cu Dl. Stoica, era pur si simplu o idee, pe care altii au pus-o in aplicare, si poate ar prinde si aici.
In the practice of tolerance, one's enemy is the best teachers!
Dalai Lama
într-un sport în care dominația bărbaților e pe alocuri îndreptățită datorită forței și vitezei superioare, iată că avem în Top 10 AmaTur și o prezență feminină: Sicoe Rodica - Cugir este distinsă pentru al doilea an consecutiv cu titlul de Lady AmaTur!
Nea Puiu,cu cine mai mananc slana cu ceapa,pai ce facem.
Multa sanatate.
Ne vedem la urmatoarele concursuri, eu voi incepe la incepatori , mana dreapta nu ma mai ajuta. Raman doar cu placerea de a juca si de a ma reintalni cu marea echipa a amaturului.
Comentariu