DHS LONG3-vandut,,,,,,,,,,,,valabil STIGA EMERALD-89 gr.-legend,in stare f.buna,nelovit,vine la pachet cu 2 fete tenergy05-negru max+tenergy 05fx-rosu,uzura 5 ~10/100,pret-430 ron,sau schimb cu TBS,86-90 GR-de preferat ST,s-au TB ALC
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand STIGA EMERALD---si DHS LONG 3-DHS HURRICAINE 3 national,blue sponge
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator local
- 02.feb.2010
- 1739
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Sunt interest de H3 Neo dar as vrea Sa vad ceva poze!Lemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8
Comentariu
Pe prott. preturile sunt destul de piperate... cam mare dezamagirea pentru lemnul DHS Long 3 daca pentru 2 ore de proba scazi (mai mult de...) 200 euro din pret.
Asta in situatia in care vinzi produsul asta: http://www.prott.vip/Product-Details...roductcode=506
Buna afacere pentru cine cumpara.Ultima editare de gabikr; 18.oct.2017, 16:37.Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
Postat în original de iulian/eugen Vezi postAcela este National Long3,eu am varianta comerciala,tu l-ai fi dat ?????? cu 370,0 roniii
Am si eu unul ca al tau....de fapt ca aici: https://www.aliexpress.com/store/pro...3ecda348hYozjP ( seria de pe lateralul manerului incepe cu 506, nu cu HL 3, care este imprimat pe cealalta parte a manerului)...maner FL, excelent pentru topspin, simt deosebit...dimensiuni mari ale lamei (cred ca 162 x 152)... am avut ocazia si am dat si cu varianta europeana cu maner ST, dimensiuni lama standard 157 x 150...mai stabil, mai putin elastic, mai direct, mai bun pt capace de orice fel, participa suficient la spin, mai potrivit pt stilul meu, pentru ca ma "iarta" cand nu lovesc mingea perfect...cred ca voi modifica dimensiunile lamei la al meu pentru ca eu prefer manerul FL.... momentan il tin în asteptare.
Una peste alta, DHS H-Long 3 e un lemn de top, merita si ultimul banut...
Spor la vanzare!Ultima editare de gabikr; 18.oct.2017, 22:14.Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:47.Procesare...X
Comentariu