Se retrage Ditu Daniel
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa TT Bacău", Bacău - 28.10.2017
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
1971-2020
- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
SC Alergo Impex SRL prin Dl. Mușat Viorel v-a sponsoriza Turneul A de la Bacău cu produse alimentare.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Postat în original de marcelgiosan Vezi postFaptul că unii organizatori optează pentru sistemul de joc fără grupe superioare, atunci când categoriile Elite/Open încep după masă, ține de mai multe considerente logistice (aglomerație, fluență, condens, oră de terminare decentă, oboseală redusă, etc.) și nu este în nici un caz o "eroare".
E o opțiune, prevăzută în Regulament, care poate să ne placă sau să ne displacă.
Optăm, până la urmă, pentru un turneu din mai multe motive: timp liber, distanță, transport, condiții, sistem de joc, organizator, etc.
Dintr-o sută de oameni prezenți la un turneu o parte o să vrea grupe superioare, o altă parte direct eliminatorii, iar unora o să le fie indiferent (de văzut și recentul sondaj de la Mediaș).
Organizatorul are ingrata sarcină de a încerca să-i mulțumească pe toți. Tough Job!
Ținând cont de faptul că listele de înscrieri Elite și Open s-au completat, Sebi a decis că toate categoriile vor începe dimineața (cu grupele superioare aferente), pentru următorul număr de participanți:
-Elite 18;
-Open 36;
-Avansați 24;
- începători 18.
?n funcție de înscrierile de săptăm?na aceasta locurile se pot suplimenta, iar Joi se va stabili dacă începătorii vor evolua la școala 10.
Mulțumim de înțelegere!
Multumim mult organizatorilor din Bacău care au inteles dorinta noastra de a juca si nu de a face turism, lui Sebi si Lui Mihai care sunt pregatiti sa puna la dispozitie si o a doua sala numai sa fie bine pentru toate categoriile.Blade : Spinlord Ultracarbon Def
FH : Spinlord Degu 2.1 mm
BH : Spinlord Sternenfall OX
Comentariu
organizator local- 28.feb.2016
- 3212
- Piatra Neamț
- 49
Likes given: 4678Likes received: 1893
Se înscrie Savina Dan - începători - Piatra Neamț - mulțumim!!!Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
fh tenergy 05
bh rakza 7 soft
Comentariu
Postat în original de gabriel1962 Vezi postDaca asa cum ati mentionat : conditiile dicteaza de multe ori sistemul: deplasare, timp, condens,etc atunci sa facem un standard si cine nu poate sa il respecte...... asta e, sa nu mai organizeze. Stiu ca poate sunt rautacios dar sa stiti ca nu spun cu rea credinta ci numai din dorinta de a avea aceleasi conditii de joc si de desfasurare la toate turneele.
Asa si la noi, sunt locatii unde se poate face mai mult, avand infrastructura necesara dar si unele locatii unde nu se poate ridica standardul din cauza infrastructuriiJOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu
junior- 23.apr.2017
- 65
- Piatra Neamț
- 43
Likes given: 20Likes received: 18
Cibotariu Bogdan Piatra Neamț Avansați,multumesc.
Trimis de pe al meu VIE-L09 folosind Tapatalk
Comentariu
Paduraru Riana, din Bacău, se inscrie la incepatori.Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
Comentariu
Din dorinta de a usura munca organizatorilor, care nu ar mai trebui sa puna la dispozitie inca o sala, poate ar trebui, cu acordul colegilor de la elite, ca aceasta categorie sa inceapa dupa-amiaza, sunt doar 18 participanti si cred ca ar fi timp si pt grupe superioare, si in acelasi timp concursul sa se termine la o ora decenta, este doar o parere. Multumesc
Comentariu
Postat în original de Pinzar Alin Vezi postImi exprim si eu umila parere, fara sa am in plan sa polemizez... imi place la nebunie ideea de a standardiza turneele dar practic admit ca acest fapt este o utopie. Nu e gresit sa ne dorim asa ceva,din contra ... e ca si cum s-ar standardiza conditiile de la toate scolile si liceele. Adica sa aibe caldura la calorifer, apa calda si rece la chiuveta , toalete in incinta scolara. Pai ce facem, inchidem jumatate din unitatile din invatamant??
Asa si la noi, sunt locatii unde se poate face mai mult, avand infrastructura necesara dar si unele locatii unde nu se poate ridica standardul din cauza infrastructurii
Trimis de pe al meu Vodafone Smart ultra 6 folosind TapatalkBlade : Spinlord Ultracarbon Def
FH : Spinlord Degu 2.1 mm
BH : Spinlord Sternenfall OX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 06:55.Procesare...X
Comentariu