felicitari castigatorilor ambelor categorii felicitari organizatorilor a fost un turneu la care s-a muncit nu gluma ....a da mai apar si unele smecherii ieftine dar asta e...
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa Eu și Paleta de Tenis", Aiud - 04.11.2017
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Multumiri
Postat în original de mateidumitru Vezi postFelicitări Mihai ! Văd ca ți-ai făcut abonament la locurile fruntașe.
Felicitări Mircea Susan ! Intr-un timp foarte scurt ai reușit deja sa câștigi un turneu. Eu ma chinui de vreo 9 ani si sunt tot mai departe.
Felicitări Pisti si Tibi pentru victoriile împotriva mea !
Felicitări prietenului Gabi, pentru reusita in fata prietenului Dorel !
Felicitări si mulțumiri Nelutu D?rlea ! Prin organizare, comportament si ospitalitate, echipa condusă de tine ne-a făcut sa ne simțim cei mai importanți oameni !
Si sa nu uitam de cel mai simpatic ,,pui de dac ?, Attila, care S-a făcut luntre si punte ca sa ne simțim excelent.
Sa ne vedem sanatosi la următorul turneu !
Niciodata nu e e prea tarziu pentru a castiga un turneu. De fapt, tine si de noroc, de culoar, etc..
Oricum sunteti demn de respect ca particpati la atat de multe turnee in fiecare an (mai multe ca mine).
Vicoria finala va veni si pentru Dvs., sunt sigur de asta !
Felicitari, pentru Dnii. Nelutu si Attila pentru organizare. Au facut un gest deosebit retragandu-se din turneu si ocupandu-se doar de organizare !
Felicitari si pentru Dnul. Florin ! Profesionist "as always" !
Comentariu
Multumesc pentru felicitari si videoclip ! Si mai ales pentru arbitraj !
Felicitari pentru Bogdan si pentru Doamna care sustine "echipa" Chibulcutean ! Astept sa jucati o finala in care sa va arbitrez eu. ( O sa castigati sigur ! )
Comentariu
Postat în original de neluchibu Vezi postVreau sa multumesc și eu pentru un turneu foarte reusit și aceasta datorită celor implicați în organizare, din Aiud și Bistrița. Felicitări, totul s-a desfășurat și a funcționat ireproșabil, de la primire, servirea mesei și până la final!
As vrea sa felicit și câștigătorii competiției la ambele categorii!
Trimis de pe mobil folosind Tapatalk
Felicitari pentru Bogdan si pentru Doamna care sustine "echipa" Chibulcutean ! Astept sa jucati o finala in care sa va arbitrez eu. ( O sa castigati sigur ! )
Comentariu
florine modifica rezultatul din grupele inferioare ispas -luca eugen 3-1, mersi pentru intelegere
Comentariu
OK, daca vrei tu am modificat ... pe foaie era invers ...TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 23.ian.2017
- 369
- viseu de sus maramures
- 41
Likes given: 12Likes received: 82
Echipa din viseu va multumeste pt. primirea extraordinara si tratamentul organizatoriilor...turneul a fost super si multumim Florin Apian si D lui darlea....ne intalnim la bistrita cu drag.....apropo attila cu golful lui o facut spectacol bravoooo....
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 03:43.Procesare...X
Comentariu