Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Uneori sunt tentat sa mai compar preturile pentru "sculele" de tenis de masă cu cele de pescuit Asta e, pasiuni grele amandoua
Dar, fratilor, "sculele" astea-s chiar scumpe...
Voi parafraza din replicile unor amici de pescuit, de genul "bre esti nebun, la cat costa, ar trebui sa prinda singure..." asa ca doar mai adaug... la cat costa lemnele astea, joaca singure????
DHS Hurricane King XIOM Vega Pro 2.0
XIOM Vega Pro 2.0
dar ati vazut ce greutate au ?- in jur de 60 grame ... Nu cred ca sunt rele totusi. Nici ultimele de la Butterfly nu sunt de lepadat la cat costa si la ce greutati au ....
Marketing! Manerul acela aluneca ingrozitor cand transpira mana iar lemnul de la suprafata e plin de imperfectiuni si este slab finisat. Au scapat un zero in plus la pret.
dar ati vazut ce greutate au ?- in jur de 60 grame ... Nu cred ca sunt rele totusi. Nici ultimele de la Butterfly nu sunt de lepadat la cat costa si la ce greutati au ....
Apropos de greutatea lemnului. De unde oare goana asta dupa lemne super-usoare? (Vezi gama Andro).
Am inteles ca, cu cat este mai greutz lemnul imprima mingii o viteza mai mare, in special de la semi-distanta si distanta (vezi Butterfly Mazunov). Ori, nu dupa viteza sunt innebuniti cei mai multi jucatori?
Personal prefer lemnele usoare, ptr. ca nu sunt suficient de agil, iar cu o "caramida" in mana...
Lemn: Xiom Solo
FH: Joola Rhyzm-P
BH: Joola Maxxx-P
Am avut f multe usoare si am ajuns la concluzia ca cel mai bine este ca lemnul sa aibe gretatea maxima pe care o suporta mana fiecaruia la tehnicile din incheietura. Plusul de stabilitate al acestuia se traduce de fapt prin control mai bun. Mai este si o discutie in legatura cu diferenta dintre viteza si putere despre care insa sa mai discutat pe forum.
De fapt, un lemn mai greu imprima, logic, o energie cinetica mai mare mingii. Energia cinetica depinde de masa si de viteza. Hopaaa. Aici conteaza si masa mingii. Poate ar trebui sa se fabrice si mingi mai grele. Si atunci ne apucam de tenis de camp.
Lemn: Xiom Solo
FH: Joola Rhyzm-P
BH: Joola Maxxx-P
Am avut f multe usoare si am ajuns la concluzia ca cel mai bine este ca lemnul sa aibe gretatea maxima pe care o suporta mana fiecaruia la tehnicile din incheietura.
E foarte greu sa cintaresti o mingie din cauza ca e f. usoara , cintarul meu arata 2 gr pentru o bucata .. dar e doar informativ , in priincipiu trebuiesc facute dupa aceleasi standarde si ar trebui sa aiba toate o singura greutate dar ...cind vine vorba de "matritat" acolo se schimba datele problemei , si sint fineturi mari de care trebuie tinut cont la "turnare" .
O firma are un anumit "utilaj" alta altul si compozitia cred ca nu e tocmai exacta si de acolo apar diferentele de greutate , rezistenta , si chiar la imbinarea jumatatilor .
Comentariu