In prezent joc cu paleta din semnatura. Cred insa, ca as avea nevoie de o imbunatatire a controlului, in special in ceea ce priveste returnarea mingilor cu mult spin. Ce credeti ca m-ar ajuta in acest sens, fetele (eu ma gandesc la SRIVER FX) sau lemnul (mi-a atras atentia un BTY SCHLAGER PRECISSION OFF-)? Astept si parerile voastre. Multumesc.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Sfaturi pentru imbunatatirea controlului
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Re: Sfaturi pentru imbunatatirea controlului
am eu de vanzare un lemn butterfly vsg-2000 off+ cu un control si un spin foarte bun!
astept mp!ciao
Postat în original de anomisIn prezent joc cu paleta din semnatura. Cred insa, ca as avea nevoie de o imbunatatire a controlului, in special in ceea ce priveste returnarea mingilor cu mult spin. Ce credeti ca m-ar ajuta in acest sens, fetele (eu ma gandesc la SRIVER FX) sau lemnul (mi-a atras atentia un BTY SCHLAGER PRECISSION OFF-)? Astept si parerile voastre. Multumesc.
Schlager Precision e un lemn mai hard cred decat al tau.Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
Postat în original de valiPostat în original de anomisIn prezent joc cu paleta din semnatura. Cred insa, ca as avea nevoie de o imbunatatire a controlului, in special in ceea ce priveste returnarea mingilor cu mult spin. Ce credeti ca m-ar ajuta in acest sens, fetele (eu ma gandesc la SRIVER FX) sau lemnul (mi-a atras atentia un BTY SCHLAGER PRECISSION OFF-)? Astept si parerile voastre. Multumesc.
Schlager Precision e un lemn mai hard cred decat al tau.
Comentariu
pai poate se referea la cum ti paleta in mana sau poate la miscarile pe care le faci!
Comentariu
Postat în original de furkpai poate se referea la cum ti paleta in mana sau poate la miscarile pe care le faci!Blade DHS PG 2
Comentariu
Postat în original de valiPostat în original de furkpai poate se referea la cum ti paleta in mana sau poate la miscarile pe care le faci!
Comentariu
Postat în original de anomisPostat în original de valiPostat în original de furkpai poate se referea la cum ti paleta in mana sau poate la miscarile pe care le faci!
Comentariu
Io zic ca nu sau nu suficient - o sa dai de alt adversar care da mai mult spin si atunci ce te faci ? Lucreaza la miscarile de compensare si deskide un thread la tehnica si antrenament cu kestii amanuntite la care ai probleme. Chiar si cu niste antispinuri s-ar putea sa ai probleme la scos spinul asa ca nu e bine de mers in aceasta directie. Io zic ca fetele tale sunt ok , nici prea prea nici foarte foarte , lemnul tot asa - e un setup ALL+/OFF- onorabil.Blade DHS PG 2
Comentariu
nu cred ca vei simti neaparat o crestere a controlului foarte mare daca schimbi fetele.Trebuie exersat mult pana sa ajungi sa simti mingea calumea si la efecte dealeaSetup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
OK. Multumesc tuturor pentru sfaturi. O sa ma "cumintesc" deocamdata cu schimbatul fetelor, si o sa intensific antrenamentele. Inca o data multumesc.
Comentariu
..am un lemn ca al tau si am jucat o perioada buna cu el, am observat ca are control bun si merge bine pentru un joc agresiv de langa masa sau la semidistanta, dimensiunea lamei nu-ti permite sa te indepartezi prea mult daca nu te misti repede, pe de alta parte nu este mare diferenta de control intre mark v si sriver, amandoua trebuie relipite la fiecare sesiune ca sa mearga bine, chestie care deja cam tine de trecut si are dezavantajul ca nu-ti ''sare'' la fel de la un antrenament la altul, mie mi-au mers bine nimbus soft sau sound care sunt usoare, echilibreaza bine lemnul si nu trebuie relipite dar in schimb sunt cam scumpe..
Comentariu
..varianta cu investirea in antrenament este cea mai buna..
Comentariu
Postat în original de victor0987..am un lemn ca al tau si am jucat o perioada buna cu el, am observat ca are control bun si merge bine pentru un joc agresiv de langa masa sau la semidistanta, dimensiunea lamei nu-ti permite sa te indepartezi prea mult daca nu te misti repede, pe de alta parte nu este mare diferenta de control intre mark v si sriver, amandoua trebuie relipite la fiecare sesiune ca sa mearga bine, chestie care deja cam tine de trecut si are dezavantajul ca nu-ti ''sare'' la fel de la un antrenament la altul, mie mi-au mers bine nimbus soft sau sound care sunt usoare, echilibreaza bine lemnul si nu trebuie relipite dar in schimb sunt cam scumpe..
Comentariu
..primarea si relipirea schimba calitatile fetelor de generatie veche, sunt mai bune dupa cateva relipiri..
Comentariu
Postat în original de victor0987..primarea si relipirea schimba calitatile fetelor de generatie veche, sunt mai bune dupa cateva relipiri..
Comentariu
Primarea se face numai in cazul lipirii cu adezivi "clasici" VOC si consta in aplicarea a doua-trei straturi de adeziv la interval de 15-30 min pe fete, fara lipire. E bun si termenul "amorsare".
Fetele din generatia veche se pot lipi si cu "APBA" dar "sar" cu adevarat bine numai proaspat lipite cu VOC.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de VISCOPrimarea se face numai in cazul lipirii cu adezivi "clasici" VOC si consta in aplicarea a doua-trei straturi de adeziv la interval de 15-30 min pe fete, fara lipire. E bun si termenul "amorsare".
Fetele din generatia veche se pot lipi si cu "APBA" dar "sar" cu adevarat bine numai proaspat lipite cu VOC.
Comentariu
VOC = "Speed glue" sau "Basic glue". Diferenta este doar raportul intre cantitatile de agent de lipire (guma arabica) - vs - solvent.
Daca fetele stau bine lipite de la inceput, nu este grav ca nu sa efectuat primarea. Oricum ea se completeaza la urmatoarele relipiri. Asa cum sa mai spus, fetele ajung la calitatile maxime, abea dupa cateva relipiri.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de VISCOVOC = "Speed glue" sau "Basic glue". Diferenta este doar raportul intre cantitatile de agent de lipire (guma arabica) - vs - solvent.
Daca fetele stau bine lipite de la inceput, nu este grav ca nu sa efectuat primarea. Oricum ea se completeaza la urmatoarele relipiri. Asa cum sa mai spus, fetele ajung la calitatile maxime, abea dupa cateva relipiri.
A fost foarte buna lipitura (din punct de vedere a rezistentei ei). Nu s-a dezlipit, dar le-am dezlipit eu, pentru o noua lipire. S-a comportat foarte bine.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:00.Procesare...X
Comentariu