Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Memorialul George Văduva", București 18 și 19.11.2017
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Felicitari colegilor de antrenament de la alexandria rosioara razvan si milos cristian iata 2 cupe la acelasi concurs bv sunteti puternici
Comentariu
organizator tehnic- 15.sep.2011
- 3401
- Giurgiu
- 57
Likes given: 794Likes received: 721
Clasament Elite
1. Dragan Valentin - Mioveni
2. Istrate Andrei - București
3 -- 4
Trohonel Daniel - București
Tudorache Viorel - București
5 -- 8
Megan Alexandra - București
Banescu Dragos - Pitești
Tigau Dan - București
Cristache George - București
9 -- 16
Dinca Daniel - București
Dinca Nicolae - București
Radu Daniel - București
Arabagiu Marius - București
Macarenco Andrei - București
Alexandrescu Marius - Voluntari
Oprea Luca - București
Constantin Teodor - București
17 -- 2v gr.sup.
Sinita Eugen - București
18 -- 24 1v gr.sup.
Panea Ovidiu - București
Buzatu Vasile - Buftea
Ropotan Iulian - București
Dumitrescu Cornel - București
Munteanu Octavian - Tecuci
Grigore Alexandru - Campina
Bradatan Lenuta - București
25 -- 32 0v gr.sup.
Cionoiu Cristian - București
Dumitru Gheorghe - București
Sultana Denis - Mioveni
Ursu Teodor - București
Badulescu Teodor - Ramnicu Valcea
Vasile Gelu Iulian - București
Buta Radu - București
Luta Petre - București
33 -- 35 2v gr.inf.
Bocaniala Norocel - București
Orac Teodor - Ramnicu Valcea
Frasineanu Adrian - București
36 -- 42 1v gr.inf.
Boraciu Claudiu - Urziceni
Marcu Nicolae - București
Micuda Mihai - București
Bratescu Adrian - Targoviște
Garlea Maria - București
Musat Catalin - Alexandria
Preda Emilian - București
43 -- 48 0v gr.inf.
Dascalasu Viorel - București
Ciuca Dan - Pitești
Rada Florin - Pitești
Dena Corneliu - Giurgiu
Stan Catalin - Curtea de Argeș
Voin Doru - București
Nemotivat:
Angelescu Mihai - BucureștiUltima editare de Cornel 67; 19.nov.2017, 20:30.
Comentariu
senior- 25.aug.2015
- 439
- București
- 61
Likes given: 298Likes received: 115
Felicitări participanților și câștigătorilor de azi!
Mulțumiri lui Cornel și Cătălin, ce au organizat și dus la bun sf?rit acest frumos eveniment!
Mulți nu realizează câte zile vă implicați, în organizare și dintre aceștia se mai ridică și închipuite neajunsuri sau deficiențe..
Sunt convins că nu e cazul și acum.
Să ne revedem cu drag!
Doamne ajută!
Comentariu
senior- 26.ian.2016
- 251
- București
Likes given: 0Likes received: 138
Felicitari organizatorilor acestor turneu minunat intins pe 2 zile si felicitari participantilor.In special lui Razvan
Comentariu
maestru- 12.ian.2013
- 2386
- București
- 64
Likes given: 575Likes received: 1321
buna seara prieteni.cred ca de undeva de acolo de sus george vaduva zambeste si se bucura pentru memorialul din aceste doua zile.am sa ma refer direct la turneul elite la care am participat si open la care am tras cu ochiul :concurs tare cu jucatori foarte buni,juniori talentati,organizare buna fara timpi morti si cateva surprize.ma bucur ca i-am revazut si pe baietii lui george care erau niste copii la momentul plecari tatalui lor iar acum sunt barbati in toata firea.toate gandurile bune pentru toti si o seara frumoasa
Comentariu
- 3401
- Giurgiu
- 57
Buna seara, ma bucur ca am dus la bun sfarsit acest turneu, un turneu memorial care a comemorat un impatimit al acestui sport, George Vaduva. Au fost prezenti multi dintre cei care l-au cunoscut, cativa veniti special sa joace doar pentru a ii cinsti memoria si pentru a face donatii familiei Vaduva.
Din banii stransi din taxa de inscriere o donatie importanta a facut si Catalin, organizatorul evenimentului, si care merita felicitat pentru generozitate.
Consider ca Top Tenis Arena a fost la inaltime in aceste doua zile.
Multumesc participantilor.
Comentariu
senior- 22.oct.2016
- 521
- Ploiești
- 51
Likes given: 74Likes received: 137
Felicitari organizatorilor si castigatorilor ! Un turneu reusit !
Am de facut totusi un mic comentariu... Este vorba de o chestiune care nu stiu daca tine de organizare dar ar trebui cumva rezolvata din start pe viitor.
Este vorba de problema parcarii. La plecare automatul de plata de la poarta principala nu mai functiona si am fost trimisi prin parcul Sema sa cautam un altul. Am ajuns intr-un final la poarta din spate, unde portarul ne-a trimis inapoi, sa cautam prin parc celalat automat, care era pe langa nu stiu ce cladire in mijlocul parcului. Am reusit sa iesim dupa vreo jumatate de ora in care am negociat la ambele porti plata, dar fara folos, timp in care am orbecait prin parcul Sema mai bine de jumatate de ora, in conditii de vreme neprielnica. Intr-un final, unul dintre portari a catadisit si ne-a facilitat iesirea din incinta parcului. Am inteles ca nu toata lumea a avut parte de acelasi "tratament" si unii au reusit sa plece fara probleme.R45 / Andro Ligna CI Off / R47
"My goal is not to be better than anyone else, but to be better than I used to be."
Comentariu
Pentru cultura mea generală... daca a fost un absent nemotivat (implicit o grupă de 5) de ce in grupa in care am jucat a trebuit să fim 7?
Comentariu
Postat în original de Marian Irimia Vezi postFelicitari organizatorilor si castigatorilor ! Un turneu reusit !
Am de facut totusi un mic comentariu... Este vorba de o chestiune care nu stiu daca tine de organizare dar ar trebui cumva rezolvata din start pe viitor.
Este vorba de problema parcarii. La plecare automatul de plata de la poarta principala nu mai functiona si am fost trimisi prin parcul Sema sa cautam un altul. Am ajuns intr-un final la poarta din spate, unde portarul ne-a trimis inapoi, sa cautam prin parc celalat automat, care era pe langa nu stiu ce cladire in mijlocul parcului. Am reusit sa iesim dupa vreo jumatate de ora in care am negociat la ambele porti plata, dar fara folos, timp in care am orbecait prin parcul Sema mai bine de jumatate de ora, in conditii de vreme neprielnica. Intr-un final, unul dintre portari a catadisit si ne-a facilitat iesirea din incinta parcului. Am inteles ca nu toata lumea a avut parte de acelasi "tratament" si unii au reusit sa plece fara probleme.
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Comentariu
- 3401
- Giurgiu
- 57
Postat în original de MrTed Vezi postPentru cultura mea generală... daca a fost un absent nemotivat (implicit o grupă de 5) de ce in grupa in care am jucat a trebuit să fim 7?
Comentariu
In afara de parcare..care nu tine de concurs , ci de loc _ vreau sa felicit organizatorii pentru bunul mers al lucrurilor! Si felicitari cadtigatorilor, desigur!
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Comentariu
NEMOTIV?T, -Ă, nemotivați, -te, adj. Care nu are sau nu-și găsește motivare. – Pref. ne- + motivat (după fr. non-motive).
sursa: DEX '09 (2009)
Care ar fi legătura cu nelămurirea mea?
Și ca să fie mai clar este vorba de grupa 8 de la elite, pe a cărei foaie a fost adăugat cu pixul al 7-lea jucator. de ce nu a putut fi adăugat la grupa de 5?
Comentariu
- 3401
- Giurgiu
- 57
Postat în original de MrTed Vezi postNEMOTIV?T, -Ă, nemotivați, -te, adj. Care nu are sau nu-și găsește motivare. – Pref. ne- + motivat (după fr. non-motive).
sursa: DEX '09 (2009)
Care ar fi legătura cu nelămurirea mea?
Și ca să fie mai clar este vorba de grupa 8 de la elite, pe a cărei foaie a fost adăugat cu pixul al 7-lea jucator. de ce nu a putut fi adăugat la grupa de 5?
Comentariu
organizator principal- 13.sep.2010
- 8789
- București
Likes given: 476Likes received: 1111
Va multumesc tuturor pentru participare! Va multumesc ca impreuna am reusit sa fim din nou la inaltime cu inca un turneu reusit. Va multumesc ca impreuna am reusit sa strangem o suma frumusica de bani si sa o donam familiei Vaduva. Multumesc Cornel pentru organizare si sponsorului, Dan Tigau, pentru mingiile oferite. Sa ne revedem cu bine la turneul B din 2-3 decembrie unde vom strange ceva fonduri pentru a face cadouri copiilor la Cupa Mos Nicolae din 9 decembrie. Numai bine, Catalin Dutu.
Comentariu
senior- 22.oct.2016
- 521
- Ploiești
- 51
Likes given: 74Likes received: 137
Postat în original de Ana Anna Vezi postDa...si eu am pierdut mult timp cautand tonomatul de tichete, din spatele Mega Image.ului....asta e...
Mulțumesc pentru confirmare, Ana. Problema a fost că pe vremea aceea "bacoviană" numai de căutat automat nu era nevoie. Nouă nici măcar nu ne-au spus de MegaImage... Ne indicau 2 străzi la dreapta, una la stânga, apoi stânga împrejur și așa ne-am ?nv?rtit în jurul cozii. Cred că cei de la organizare ar trebui să discute această problemă de la început și prețul parcării să fie inclus în taxa de participare. Asta ca să nu mai existe automate defecte și alergat prin Sema parc la ceas de seară.R45 / Andro Ligna CI Off / R47
"My goal is not to be better than anyone else, but to be better than I used to be."
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 07:01.Procesare...X
Comentariu