Am un coleg care sparge cateva mingi pe saptamana, nici nu conteaza prea mult ce model sunt mingile - Donic de antrenament, Butterfly Youth, Yasaka Superior. Colegul loveste tare cand da cu topspin pe forehand. Este ceva la tehnica asta care face sa spargi mai multe mingi cu cat lovesti mai tare ? Mai prinde mingi si cu cantul paletei (paleta cu fete lisa, fara banda de cant) din cand in cand.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Recomandari pentru cineva care sparge multe mingi cu FH topspin
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Recomandari pentru cineva care sparge multe mingi cu FH topspin
Yasaka Rakza 7 Soft / Gewo Zoom Pro OFF- / Joola World Cup / Newgy 1050Taguri: Nimic
Eu intrebam ceva serios, scrieti in alta parte astfel de lucruri. Eu vorbesc despre cineva care joaca tenis de masă aproape in fiecare zi a saptamaniiYasaka Rakza 7 Soft / Gewo Zoom Pro OFF- / Joola World Cup / Newgy 1050
Comentariu
Nu cred ca loveste el asa de tare inca crapa mingiile pe capete... Calitatea mingiilor este o problema. Cumpara mingii 3*, de la firme recunoscute (iar aici tin sa recomand mingiile ANDRO 3* - sunt de un raport calitate/pret nemaipomenit, insa la fel de bune sunt Nittaku premium, Stiga Optimum, Xiom 3*, chiar si Xu Shao Fa), si procentul mingiilor sparte va scadea considerabi. Totodata, principala cauza a mingiilor sparte este lovitura acesteia cu cantul paletei, nu forta "titanica" cu care da topspin prietenul tau.
Comentariu
D-ul. Claudiu are dreptare legata de calitatea mingilor. Mai conteaza si spatiul in care se joaca, un perete de care se loveste mingea in cazul spatiilor necorespunzatoare (distanta mica dintre masa si perete).blade :TB ALC
fh : joola rhyzm-P, 2.0
bh : andro rasant grip, 2.0
Comentariu
Masa e normala - marca Active Poate si distanta mica (2m) pana la perete ajuta sa se sparga mingile... Ii spunem sa-si puna banda de cant cu bureteYasaka Rakza 7 Soft / Gewo Zoom Pro OFF- / Joola World Cup / Newgy 1050
Comentariu
Da, poate o fi mai bun la alt sport Dar cica joaca tenis de vreo 10 ani, a luat si un trofeu la o competitie pe corporatii.. Intre timp ne distruge toate mingile, am luat vreo 80 ca sa ne tina o vremeYasaka Rakza 7 Soft / Gewo Zoom Pro OFF- / Joola World Cup / Newgy 1050
Comentariu
Eu mi-am pus grip de mâner pe cant. L-am tăiat la lățime cant și l-am lipit cu lipici de fețe.
Mingile de plastic se sparg când le lovești cu muchia lemnului. Am spart și joola flash, xushaofa, yihne, etc...
Daca acoperi cantul cu ceva e ok. Mai există și soluția să lași fetele un pic mai mari ca lemnul.
Emy poate-si amintește că am spart 4 joola flash într-un set la Reșița...
De când am lipit materialul moale pe cant am scăpat de spart mingi. Chiar și așa am mai spart vreo două dar într-un interval mare de timp .Blade : 729 Dinasty Hinoki off
FH: Xiom Asia Japan
BH:Xiom Asia Japan
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:15.Procesare...X
Comentariu