Postat în original de GeluBv
Vezi post
Exact despre asta vorbesc : daca Dvs Domnule Gelu ati fi fost legal Presedintele Amatur , ales cu 100% din voturile membrilor tot nu ati putea , fara un mandat special din partea membrilor sa decideti sau sa spuneti asta
Astazi este o opinie personala a Dvs si o respect.
As putea sa comentez toate alternativele rele( 1 leu la turneul final perfect justificat-e perfect eronat -nu aveti nici o idee despre lege dar cred ca stiti ca trebuie respectata, nu?) dar prefer sa comentez lipsa posibilitatilor bune a unei astfel de optiuni:
-suportul legal pentru sponsorizari
-posibilitatea de a accesa fonduri pentru o sala proprie
-construirea celui mai puternic club din lume
-o voce puternica ,unitara , un model social pentru sport si viata
+ multe altele.
Credeti ca daca spuneti raspicat ca Dvs in calitate de (?) ati decis ca nu ne intereseaza lucrurile astea chiar nu ne intereseaza ?
Va rog sa credeti ca intereseaza pe majoritatea numai ca nu constientizeaza .
Oare ce s-ar intampla daca nu ar exista legi, contribuabili si platitori de taxe?
Am avea bani sa platim taxa si sa jucam tenis?
Inteleg ce spuneti : noi mergem cu masina asta fara numar de inmatriculare si carnet de conducere pe drumul public de foarte multi ani.
Avem niste soferi organizatori care au unii carnet de A, altii de B, de C si relatii locale si i-am pus sa semneze ca e responsabilitatea lor.
Suntem atenti , o ingrijim , ii punem ulei , benzina ,facem revizia periodica ( punem leul la turneul final -fara decont ca nu avem timp de prostii) , i-am adus imbunatatiri super si daca nu ne-a prins nimeni o sa mearga asa pana la final .
Ne-a prins o data pe drumul de Focșani dar ne-am descurcat , au murit niste oameni dar au semnat ca sunt vinovati tot ei .
Toti care se suie in ea trebuie sa semneze ca o fac pe propria raspundere.
Noi toti ceilalti suntem nemuritori si nu ne prinde nimeni , nu-i asa ?
Ne garantati Domnule Gelu?
Cum ?
O vorba , o zeflemea , o mistocarie ?
Nu vreau sa va ironizez dar situatia este cu mult mai serioasa.
Suntem in Europa in 2018 in curand si nu mai
" merge si asa".
Oamenii trebuie sa stie asta si sa aleaga.
Eu si culmea chiar si Dvs , chiar si cei carcotasi , chiar si cei cu opinie sau fara , ca si cei razboinici sau cei neinteresati, toata lumea vrea de fapt acelasi lucru: sa joace tenis de masă acum si in viitor in cadrul Amatur.
Daca am cazut toti de acord singura posibiltate este sa se infiinteze Asociatia.
E un cost de 1200 Ron , dureaza maxim 2 saptamani, IT -ul costa cat va intelegeti cu Florin ( s-a gandit cineva ca la un moment dat ca i se ia de pierdut timpul lui?) , contabilitatea 300-500 ron pe luna si in prima faza asta e tot.
Functioneaza legal, liderii au reprezentativitate, terminam cu certurile si cu timpul ( si banii asociati) pierdut in dispute inutile si ne vedem de drum inainte.
De ce atata rezistenta ca sa existe pericolul sa ramanem cu oistea in drum si sa ajungem la cimitirul de masini si sa platim si reciclarea?
Nu are logica pentru mine si as aprecia daca ar fi expusa aceasta logica ca sa o inteleg.
Multumesc frumos!
Dan Tigau
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Comentariu