Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Propunere : Matei Dumitru Presedinte ca sa nu ma omoare .
E ok ?
Pe dumneata te-a rugat cineva ceva?
Crezi ca eu sau altii nu avem drepturi?
De exemplu sa nu ne jignesti , sa nu ne citesti , sa ne lasi in pace.
Te rog frumos sa te abtii de la amenintari si jigniri pentru ca exista consecinte.
Te rog sa nu mi te mai adresezi direct sau indirect pentru ca eu consider ca aduci atingere imaginii mele.
Multumesc !
Dan Tigau
Cred ca e o discutie care ar trebui mutata Clau in zona Organizatorilor atata timp cat subiectiul trateaza o problema organizatorica si nici decum una de participare,participantii.
nici pe departe gandul de a ascunde ceva dar sunt probleme dupa cum am mai spus care sau discutat foarte mult in anumite cercuri ale organizatorilor si chiar am facut pasi mari in aceasta directie.Exista deja multe turnee ce se desfasoara intr-o baza legala.
Domnului Tigau i se poate acorda foarte simplu dreptul la aceasta sectiune.Multumesc
De acord. Clau, te rog sa ne ajuti sa copiem mesajele in zona organizatorilor, iar d-l Tigau sa primeasca drepturi pentru acest topic.
Totodata, participantii interesati de dezvoltarea subiectului sa poata primi acces in baza unui mesaj.
Comentariu