Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Scoasă de la vânzare
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
organizator tehnic
- 18.mai.2015
- 2085
- Străoane, Vrancea
Likes given: 1397Likes received: 964
Imi prezint scuzele pentru interventie. Mi-au trecut prin mana cateva lemne Butterfly si consider ca acest lemn nu este original. Are cumva si cutia originala cu seria? Poate gresesc eu insa sigla nu pare a semana cu una originala.
Iata un alt fake http://ooakforum.com/viewtopic.php?p...4210dd#p285224
si iata un original
https://www.google.ro/imgres?imgurl=...act=mrc&uact=8
Eu zic ca lemnul din imagine este fake (sigla e aproape identica cu celalalt fake de mai sus si nu prea seamna cu cea originala), lucru care ar trebui mentionat in anunt ca cei mai putini avizati sa stie ce cumpara.Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
FH: Butterfly Dignics 05
BH: Tibhar Grass D.TecS
E un fake evident. Am inceput sa zambesc cand am vazut pozele. Eu plec de la premisa ca vanzatorul este de buna credinta si probabil nu cunoaste prea bine lemnele de la Butterfly.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
organizator local- 28.feb.2016
- 3242
- Piatra Neamț
- 49
Likes given: 4709Likes received: 1906
Lemnul numai e de vânzare, eu am lemne bune când vând, nu am știut despre lemnul asta nimic, l-am scos de la vânzare sănătate
- - - Actualizat - - -
Postat în original de CornelTT Vezi postE un fake evident. Am inceput sa zambesc cand am vazut pozele. Eu plec de la premisa ca vanzatorul este de buna credinta si probabil nu cunoaste prea bine lemnele de la Butterfly.Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
fh tenergy 05
bh rakza 7 soft
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.ro