Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Au mai facut si altii teste din astea cu "hai sa joace toata lumea" si apoi au fost o gramada de nemultumiri ca s-a jucat finala la 12 noaptea. Ramane numarul de jucatori stabilit. Prefer sa ma injure cativa care nu prind loc, decat sa fie nemultumiti cei care vin si vor sa joace in conditii decente. Toate cele bune!
Vreti sa ne lasati sa urmarim inscrierile? Ne-ati omorit cu aceste comentarii despre ierburi....
Veniti la sala si discutati cit vreti, sau deschideti-va un post separat.
Multumim.
cu mare parere de rau se retrage Damian Alin -elite ,(doar ce am primit informatia ca trebuie sa plec din tara mai repede cu o saptamana),succes tuturor concurentilor .sper ca retragerea mea sa fie un motiv de bucurie pt un alt amatorist!!!
Maine va fi prima revedere pe anul 2018 cu multi dintre voi, daca nu cu toti
Ca sa incep anul cu dreptul, atat participantii cat si vizitatorii acestui turneu vor beneficia de 10% discount la categoria imbracaminte!
Deasemenea ma bucur sa ofer mingea de joc andro SPEEDBALL 3S *** o minge deja foarte apreciata in Romania, (tare, saritura constanta) iar din recenziile organizatorilor si participantilor pot spune fara a fi subiectiv ca e mingea NR.1 ca rezistenta, saritura si pret din circuitul AmaTuR !
Va asteptam cu produse de la brand-urile andro, der-materialspezialist, Revolution No. 3 & adidas
P.S.
S-a eliberat un loc in masina plecare din București, traseu > Drumul Taberei - Iuliu Maniu - A2 - Topoloveni, fara nici o obligatie/cost !
Asadar, daca este cineva care nu are transport, il rog sa-mi dea un semn : 0766.544.295
Transportul poate fi tur, doar retur sau tur si retur
Din pacate o raceala puternica ne obliga sa ne retragem
Cristache George, Buzatu Vasile,Salariu Adrian si Nedelcu florin. Am vrut sa postez aseara dar nu a mers site-ul! .Poate vin baietii din Pitești
Din pacate o raceala puternica ne obliga sa ne retragem
Cristache George, Buzatu Vasile,Salariu Adrian si Nedelcu florin. Am vrut sa postez aseara dar nu a mers site-ul! .Poate vin baietii din Pitești
nasol,la buftea a venit ozn-ul cu ger in masa!toti pentru unul si unul pentru toti ! propun un turneu de "vichend" acolo !locul 1 o tuica fiarta,locurile 2-4,pastile de la vasile !
nasol,la buftea a venit ozn-ul cu ger in masa!toti pentru unul si unul pentru toti ! propun un turneu de "vichend" acolo !locul 1 o tuica fiarta,locurile 2-4,pastile de la vasile !
Cornele nu mai scrie subiecte in afara turneului ca se supara iar nea Tomita si stinge lumina la tot forumul
buna seara prieteni(suna a iris inainte de concert)ne pregatim de turneu dar pentru nivelul meu de gandire exista niste nebuloase:se mai retrag multi sau se inscriu altii pentru ca incerc sa prind sarpele si sa imi calculez grupa.sper sa nu raman intre etaje.maine avem parte de sarmalutele deosebite de la topoloveni(la care nimeni nu a facut referire) ? si ceva de ordin personal: din respect pentru cei ce isi abandoneaza familiile in week-end pentru a se revedea cu prieteni din amatur am hotarat sa particip la turneul de la topoloveni.il rog public pe cel ce isi spune lipici 79 sa vina maine la turneu.va rog sa nu stergeti comentariul !!!!!!!!!!!!!!!
Comentariu