Postat în original de dantim
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Topoloveni - 6.01.2018
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 14 (0 members and 14 guests)
-
organizator principal
- 20.ian.2009
- 3580
- București, Romania
- 36
Likes given: 317Likes received: 1210
Salutari tuturor !
Intr-un final reusesc si eu sa scriu cateva cuvinte despre primul MEGA turneu al anului 2018. Ma asteptam sa fie ceva deosebit, dar sincer sa fiu a fost mai mult de atat.
Incep cu sala de joc unde fiind primul intrat am remarcat si vreau sa va spun ca totul era "tipla", totul aranjat, verdeata pe holuri, mese cu scaune confortabile pentru servitul sarmalutelor (si ce sarmalute.. nu am mancat decat 2 portii), o lumina mult peste ce se gaseste in salile de genul, perdele mate la geamuri care si-au facut treaba perfect, curatenie, ba chiar la inceput am avut si ceva muzica, m-am simtit ca la inceputul unei gale speciale.
Turneul a fost zic eu destul de ridicat valoric, au fost meciuri frumoase la toate categoriile. Pentru mine personal dupa atata timp de pauza in circuit, oboseala si-a spus cuvantul si am cedat in semi-finala in fata lui Alex Enciu care a jucat foarte bine (cu o paleta noua), il felicit si pe aceasta cale pentru titlul de Campion al Turneului.
M-am reintalnit cu multi dintre voi cu care din nou am petrecut timp de calitate si m-am simtit nemaipomenit si cu toate ca abia a trecut, astept cu nerabdare sa repetam.
Tin sa il felicit pe Sorin Botirca pentru inca un turneu de 5* cu o organizare care zic eu a decurs bine avand in vedere numarul jucatorilor, cred ca participantii acestui turneu s-au simtit foarte bine, cel putin asa era atmosfera in sala, un aer de sarbatoare.
edit:
"Postat în original de Sorin Botirca Vezi postAs vrea sa intreb participantii la.concurs daca au avut probleme cu condensul pe paleta, intrucat am avut inchiriate 2 aparate de dezumidificare in sala si voiam sa vad daca merita investitia. Personal, nu am auzit pe nimeni sa se planga de condens, dar totusi daca exista va rog sa-mi spuneti. Multumesc frumos!
Vreau sa mai fac o remarca asupra mingiilor andro SPEEDBALL 3S *** 40+ din 55 bucati oferite gratuit spre joc :
3 - calcate
2 - sparte (nu integral, ci usor deformate, lovit cant)
23 - ramase
27 - disparute
Premiile oferite de PING PONG SHOP au fost posibile cu sprijinul CS Top Arena Toploveni prin acelasi Sorin Botirca !
Felicitari castigatorilor, cinste invinsilor, respect organizatorilor !
Sa ne revedem sanatosi si la alte editii !
Ultima editare de Durdun Gheorghe; 08.ian.2018, 11:47.
www.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
Distribuitor official | Andro - Der Materialspezialist - DHS - Barna Original
Comentariu
Coordonator Onorific- 14.apr.2008
- 3369
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 30Likes received: 343
Postat în original de Claudiu84 Vezi postImi pare rau sa aud una ca asta...
Trimis de pe al meu EVA-L19 folosind Tapatalk
Comentariu
- 3369
- Topoloveni-Argeș
As vrea sa intreb participantii la.concurs daca au avut probleme cu condensul pe paleta, intrucat am avut inchiriate 2 aparate de dezumidificare in sala si voiam sa vad daca merita investitia. Personal, nu am auzit pe nimeni sa se planga de condens, dar totusi daca exista va rog sa-mi spuneti. Multumesc frumos!
Comentariu
senior- 11.nov.2005
- 857
- Pitești
- 63
Likes given: 129Likes received: 281
Postat în original de Sorin Botirca Vezi postAs vrea sa intreb participantii la.concurs daca au avut probleme cu condensul pe paleta, intrucat am avut inchiriate 2 aparate de dezumidificare in sala si voiam sa vad daca merita investitia. Personal, nu am auzit pe nimeni sa se planga de condens, dar totusi daca exista va rog sa-mi spuneti. Multumesc frumos!
Trimis de pe al meu EVA-L19 folosind TapatalkLiviu Petrescu
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2011
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
Likes given: 3546Likes received: 1414
Dl. George, au rămas destule mingii comparativ cu alte turnee!
De exemplu la Fieni, au dispărut toate, cu excepția mingiei cu care s-a jucat ultimul meci de la open, adică Finala!!!Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Comentariu
organizator local- 08.feb.2015
- 1515
- deva
Likes given: 1324Likes received: 932
Postat în original de Sorin Botirca Vezi postAs vrea sa intreb participantii la.concurs daca au avut probleme cu condensul pe paleta, intrucat am avut inchiriate 2 aparate de dezumidificare in sala si voiam sa vad daca merita investitia. Personal, nu am auzit pe nimeni sa se planga de condens, dar totusi daca exista va rog sa-mi spuneti. Multumesc frumos!
Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk
Comentariu
organizator principal- 20.ian.2009
- 3580
- București, Romania
- 36
Likes given: 317Likes received: 1210
Postat în original de Claudiu84 Vezi postFinala/semifinalele au fost filmate de cineva?
https://www.facebook.com/pingpongsho...6335029394284/
www.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
Distribuitor official | Andro - Der Materialspezialist - DHS - Barna Original
Comentariu
Secvente si meciuri de tenis de masă din "Turneul A, Topoloveni - 6.01.2018" vor apare pe Facebook pe pagina "Video Amatur Topoloveni"
Vizionare placuta.
Comentariu
Am gasit o husa neagra Nikon. Daca stie cineva cui apartine astept mesaj privat sau telefon la nr: 0744.362.018.Blade: Viscaria, FL
fh: T05, 2,1 mm, black
bh: T05, 2,1 mm, red
Comentariu
- 3369
- Topoloveni-Argeș
Am gasit la sala:
- prosop Rapid București, revendicat deja de dl. Cristian Istrate
- prosop Cornilleau alb cu negru
- bluza tip fleece, neagra inscriptionata cu alb "Outdoor" pe brat
Comentariu
Postat în original de Moise Viorel Vezi postSecvente si meciuri de tenis de masă din "Turneul A, Topoloveni - 6.01.2018" vor apare pe Facebook pe pagina "Video Amatur Topoloveni"
Vizionare placuta.
Multumesc pentru intelegere.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 09:36.Procesare...X
Comentariu