Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Daca prinde loc se transfera si Tanase Stefan din Fagaras de la amatori la incepatori daca nu ramane acolo
Transferam la incepatori in ordinea inscrierilor, postez imediat ordinea. Desigur daca cineva doreste sa-si piarda locul de la amatori, pot sa deschid lista de asteptare si la incepatori.
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Transferam la incepatori in ordinea inscrierilor, postez imediat ordinea. Desigur daca cineva doreste sa-si piarda locul de la amatori, pot sa deschid lista de asteptare si la incepatori.
Boariu Timofte Dănuț, Borsec vreau la începători pe lista de asteptare domnul Pali daca se poate. Mulțumesc mult! Poate îmi sur?de norocul ca la Corund sa prind si eu...tare bine ar fi. Stima
Intra pe lista principala de la open:
Firu Marian Vatra Dornei
Postat în original de BOARIU TIMOFTE DANUTVezi post
Boariu Timofte Dănuț, Borsec vreau la începători pe lista de asteptare daca se poate.
Lista de asteptare principala de la incepatori, asa cum am specificat ieri, arata asa, la postul 103:
"Ordinea celor care pot opta pentru categoria incepatori daca se elibereaa loc acolo este:
Citat Postat în original de Picaa Vezi post
Se înscriu din Făgăraș
-Malene Petru
-Tanase Stefan
Citat Postat în original de DSim Vezi post
Din Sf Gheorghe la începători :
-Miron Catalin
-Ardelean Ionut
-G?ță Dan
-Barabas Joszef
-Barabas Csaba
-Pal Abel
-Durlea Florin
urmat de cei de pe lista de asteptare a amatorilor."
Aceasta din urma parte a listei de asteptare de la incepatori o voi redacta diseara, conform cu ordinea initiala a inscrierilor, dar, cum puteti vedea mai sus, sunt macar 9 colegi in fata Dvs acolo.
Intra pe lista principala de la open:
Firu Marian Vatra Dornei
Lista de asteptare principala de la incepatori, asa cum am specificat ieri, arata asa, la postul 103:
"Ordinea celor care pot opta pentru categoria incepatori daca se elibereaa loc acolo este:
Citat Postat în original de Picaa Vezi post
Se înscriu din Făgăraș
-Malene Petru
-Tanase Stefan
Citat Postat în original de DSim Vezi post
Din Sf Gheorghe la începători :
-Miron Catalin
-Ardelean Ionut
-G?ță Dan
-Barabas Joszef
-Barabas Csaba
-Pal Abel
-Durlea Florin
urmat de cei de pe lista de asteptare a amatorilor."
Aceasta din urma parte a listei de asteptare de la incepatori o voi redacta diseara, conform cu ordinea initiala a inscrierilor, dar, cum puteti vedea mai sus, sunt macar 9 colegi in fata Dvs acolo.
Intra pe lista principala a amatorilor:
Cinebuji Attila Târnaveni
Sa inteleg ca Malene Petru si Tanase ar fi primii 2 pe lista de așteptare?
Nu numai ca ar fi, dar si sunt- exact ca si in postarea de ieri.
Uitati, cum am procedat si pana acum: In momentul in care s-a eliberat un loc la incepatori, am intebat urmatorul incepator, in ordinea inscrierolor.
Asa voi proceda si in continuare.
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Nu numai ca ar fi, dar si sunt- exact ca si in postarea de ieri.
Uitati, cum am procedat si pana acum: In momentul in care s-a eliberat un loc la incepatori, am intebat urmatorul incepator, in ordinea inscrierolor.
Asa voi proceda si in continuare.
Comentariu