Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Felicitari organizatorilor, in frunte cu Pali!
Superba sala si toate conditiile de joc.
Felicitari Costi penru finala castigata, si bineinteles, pentru toate celelalte jocuri castigate in eliminatorii!
Felicitari George, pentru revenirea in AmaTur!
Aceeasi ospitalitate, ce te face sa te simiti important si bine-venit, intotdeauna, la Odorheiu Secuiesc!
Aseara am inteles de la Gorgenyi ca a ramas la sala o husa dreptunghiulara neagra (cred ca cineva o lasase pe imprimanta de la masa organizatorului (dar nici nu ma mir mult, fiindca acolo era o mare de hartii, mingi, pixuri si alte necesare), va rog sa-mi semnalati daca lipseste cuiva, inca nu ne-am uitat la ce contine.
Multumesc frumos tuturor celor 161 de participanti (un nou record de ianuarie la Fit.Feel, anul trecut eram cu unul mai putin), cu o mentiune speciala celor care au venit de la distante mai mari. Multumesc frumos tuturor si pentru intelegere (la ora 18.00 amatorii erau premiati, iar majoritatea incepatorilor binisor pe drumul de intoarcere). In aceasta ordine de idei trebuie sa-i cer scuze domnului Toma pt. ca am inceput superioarele openului cu cateva minute inainte de terminarea inferioarelor si astfel, pentru o secunda ultimii doi combatanti au privit spre masa principala. N-am vrut deloc sa deranjez, dar fara o organizare stricta si monitorizare continua a meciurilor din grupele ramase in urma ieri am fi pierdut circa doua ore.
Multumiri PING PONG SHOP pentru prezenta si pentru parteneriat! + zic sa-l iertam pe George. Vineri seara pe la 12 am vazut in sala cinci oameni obositi, printre care si el si subsemnatul, iar aseara tot pe la 12 am vazut cinci oameni super-obositi,printre care tot asa, si el si subsemnatul. Inclin sa cred ca munca de la 7,30 pana la 22,00 si de dupa l-a obosit si asa n-a mai dat randamentul asteptat in vreo trei seturi.
Costi, ai intrat in clubul select al castigatorilor de la Fit.Feel. Tu esti unul dintre cei care stiu de dinauntru cat de greu e sa atingi cupa cea mai mare de la noi. Si aseara ai aratat inca o data ca esti un super jucator! Felicitari!!
Felicitari si celorlalti de pe podiumurile celor trei categorii de ieri.
Multumiri speciale din partea mea Clubului Sportiv Fit.Feel, companiei O.Ve.Co, firmelor Magdolna Impex, Formula Prima, precum si prietenilor care sunt in spatele acestor nume, respectiv multumiri tuturor colegilor care ne-au dat o mana de ajutor ieri sau in cursul saptamanii trecute.
Va doresc multa sanatate!
Cu respect,
Pali
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Nota + 10, lui Pali Tokos pentru tot: organizare,gestionare(un turneu foarte puternic desfasurat cursiv in 6 spatii),evolutie la open+elite si nu in ultimul rand pentu corectitudine si moralitate.Putem lua, toti, lectii de la acest om.Felicitari !
Costi, ai intrat in clubul select al castigatorilor de la Fit.Feel. Tu esti unul dintre cei care stiu de dinauntru cat de greu e sa atingi cupa cea mai mare de la noi. Si aseara ai aratat inca o data ca esti un super jucator! Felicitari!!
Iata ca a trecut ceva mai bine de o saptamana de la un turneu cu adevarat frumos, spectaculos, bine organizat, cu o mobilizarea a organizatorilor cum rar mi-a fost dat sa vad.
Personal m-am simtit super, sa nu mai zic ca si acum ma gandesc la vinul de la Tg. Mureș.. senzational
Una peste alta, cu oboseala cu voie buna, ma bucur ca am putut sa fiu prezent la o competitie de 5 stele !
Sa ne revedem sanatosi !
Felicitari castigatorilor, cinste invinsilor si respect organizatorilor !
Comentariu