Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Cum spunea si domnul Caludiu....cel mai rapid si rigid in acelasi timp este Schlager Carbon de la Butterfly. Daca gasiti asa ceva puteti sa il achizitionati cu cea mai mare incredere. Stima
FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONELSDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Gergely de la Butterfly e catalogat off+ si din cate am citit despre acest lemn, ma refer la 729-8030 e mai rapid ca si Gergely, dar cu o conditie sa fie mai greu de 85 de grame, variantele mai usoare nu stiu cum sunt.
Eu am un lemn facut de Maestrul Sover Levente, sa zicem inspirat din reteta lui butterfly sardius: centru de kiri(4mm) carbon si exterior larice, e foarte rigid si are viteza buna, chiar prea buna pentru mine
- - - Actualizat - - -
Cam asta e
FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONELSDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Comentariu