Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

sfat lemne lovite

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• sfat lemne lovite

Salut
    Am vazut aici la "Echipamente" la vanzare mai multe lemne in stare mai buna sau mai putin buna.
    Fiind la prima achizitie de paleta "profi", cer si eu opinia "seniorilor" din acest forum:
    -in ce masura loviturile laterale (in cant) ale lemnului pot afecta calitatile efective de joc (si va rog nu-mi dati raspunsuri de genul "avand in vedere ca e prima paleta oricum nu o sa simti tu nici o diferenta...")
    -daca exista defibrari ale primului strat de lemn (banuiesc din cauza lipirilor/dezlipirilor succesive) - de ex.pe o sup. de 1-2cm2 la marginea paletei - cum afecteaza calitatile de joc?
    -e posibil ca straturile de carbon dintre lemne sa nu mai aiba aceleasi proprietati in urma loviturilor?
    Multumesc
    Lemn: Xi Enting Arylate Carbon
    FH: Donic BlueFire M1 2.0
    BH: Donic BlueFire M2 2.0

Re: sfat lemne lovite

Depinde in mare masura daca lemnul e lovit de muchia mesei perpendicular sau longitudinal.
    Exemplu: acum cativa ani, aveam un BTY Balsa Carbo X5. Odata, din prea mult zel la executarea unei serve foarte taiate si fiind periculos de aproape de masa, am "reusit" sa lovesc muchia mesei longitudinal (nu stiu daca folosesc bine termenul) fata de muchia paletei. Lemnul s-a despicat pur si simplu, stratul de carbon dezlipindu-se de pe stratul de balsa. Am avut noroc cu bunavointa unui domn profesor de la sala care mi-a relipit lemnul cu pricepere.
    Pe de alta parte, s-au mai intamplat cazuri, tot in trecut si cu alt lemn, cand am lovit muchia mesei relativ perpendicular, ceea ce nu a afectat deloc calitatea jocului.
    In orice caz, in ultimul timp prefer sa pierd punctul decat sa-mi nenorocesc paleta, asa ca nu mai risc sa o apropii prea tare de muchia mesei.
    Lemn: Xiom Solo
    FH: Joola Rhyzm-P
    BH: Joola Maxxx-P

Comentariu

Am vazut cu ochii mei la tv, paleta lui Samsonov facuta "franjuri" pe margini. "Calitatile de joc" nu sunt afectate decat la distrugeri masive ale suprafetei de joc sau la deslipirea in profunzime a straturilor. Despre acest aspect am fost cu toti mai ingrijorati cand eram la inceput, decat acum.
      Lemn- Bty Viscaria
      FH - TENERGY 05
      BH - TENERGY 80

Comentariu

Asa este,am vazut si eu paleta lui Samsonov si arata pe margine ca si cum a tocat vinete cu ea.

Comentariu

Putin spus vinete...
          TENERGY // LIN Gaoyuan // TENERGY
          TENERGY // VISCARIA // TENERGY

Comentariu

Procesare...
          X