Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand Niitaku Goriki
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Valabil lemnul
Adaug la vanzare 2 fete noi patrate (de preferat pt cei din București) :
Donic Bluestorm z2 neagra de 2.1 - 160 ron
Tibhar MXP neagra de 2.1 - 140 ronPentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Donic bluestorm z2 retras de la vanzare
Valabil lemnul Nittaku Goriki Off + 1 fata neagra Tibhar MXP 2.1 noua sigilataPentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
fetele vandute!
lemnul inca valabil!Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Lemnul valabil...accept si anumite schimburi cu lemne bunePentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
lemn valabil!...accept si unele schimburi cu anumite lemne evaluate corect!Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Actualizare primul post ! Viscaria fluture negru adaugat la vanzare!Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
organizator local- 06.mar.2012
- 1548
- Resita
- 51
Likes given: 197Likes received: 74
Care este greutatea Viscaria fără fețe?Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
Imi cer scuze ca ma bag. Este cantarit are 92,43. In prima poza.blade :TB ALC
fh : joola rhyzm-P, 2.0
bh : andro rasant grip, 2.0
Comentariu
daca va intereseaza un schimb cu Butterfly Spinart fluture negru .in cutie originala Japan la tel.0722524200
Comentariu
Multumesc pt oferta dar nu ma intereseaza Spinart! Zi buna !Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Coordonator Onorific- 14.apr.2008
- 3369
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 30Likes received: 343
Salut! Mai da-mi o data mp ca am facut curat acum in casuta mea de mesaje si pot sa primesc. Multumesc frumos!
Trimis de pe al meu EVA-L19 folosind Tapatalk
Comentariu
Lemn Viscaria retras de la vanzare ! Valabil doar Niitaku Goriki !Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:01.Procesare...X
Comentariu