Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

ce sa aleg din aceasta lista?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Da. E si oarecum logic. Eu merg pe 1.8mm si sunt relativ multumit. Parerea mea e ca de la 2.0 mm inclusiv, in sus...se pierde muuult control.

Comentariu

Postat în original de ionut_vancea
      ok, pana acum am o singura varianta, cea data de Filo :
      - un lemn Timo Boll All+ sau Grubba All+ si fete Sriver de 2,1
      astept inca vreo ora, doua alte combinatii care ar merge (ceva care sa combine viteza cu controlul) , desi am inteles ca cele cu viteza mai mare au control mai scazut si invers
      Lemnul Grubba All+ mi se pare cam lent. Eu folosesc ( tot la sfatul lui filo ) timo boll all+ si pot spune ca e un lemn excelent ca sa iti formezi loviturile. Despre fete...mi s-a spus si mie urmatoarea chestie : daca vrei sa inveti sa dai topspin...incearca Sriver FX sau Yasaka mark V 30 grade. Daca tu lovesti mai drept mingea...incearca niste fete cu burete medium spre hard.

Nu ma incumet sa iti recomand eu o combinatie anume...sunt la fel de novice ca si tine....dar ti-am spus si eu ce am auzit de la jucatori mai experimentati.

Comentariu

ok, am comandat asta:

http://schoeler-micke.tabletennis-shop. ... Boll-ALL+/http://schoeler-micke.tabletennis-shop. ... CIAL-SOFT/http://schoeler-micke.tabletennis-shop. ... AIR-CHACK/

mai trebuie sa le primesc si sa ma apuc de lucru manual

mersi baieti pentru sfaturi.

Comentariu

Felicitari si sa le stapanesti sanatos !
          Sa ai grija mare la taiat.....sa lasi 2mm in plus ca in timp se mai strang fetele.

Comentariu

Unde as putea sa gasesc pas cu pas si la ce trebuie sa mai am grija, ca sa stiu cand ma apuc de treaba, ce trebuie facut?

Comentariu

Taiat fete

Ion_Vancea ai grija mare cum tai fetele.

Fa un sablod de carton dupa conturul lemnului.

Si taie cu un cutter buretele pe spate dupa linia sablonului care a fost trasata, apoi cu foarfeca cu grija perpendicular tai fata propriuzisa. Foarfeca trebuie sa fie foarte bine ascutita.

Vezi ca sablonul trebuie facut cu 3 mm mai mic sus in zona superioara, 2 mm in partile laterale si 1mm in partea inferioara, cam la 2cm de mijlocul paletei, cum ar veni pe margini...

Apoi trebuie sa dai 5-7 straturi de lipici pe fete pentru a se forma o pelicula de lipici, ca altfel nu se lipesc. Ele se maresc apoi in timp se mai strang si aia e forma lor finala.

Mult succes. Eu ma si ocup de asa ceva
              Lemn: XIOM ZETRO Quad OFF Zylon/Aramid/Carbon
              Forhand: Donic BF M2 Max Backhand: Donic BF M3 2.0 mm
              Oricine se joaca insa putini joaca...

Comentariu

Ionut ... daca mai ai nevoie de niste detalii tehnice in legatura cu taiatul fetelor si lipitul lor, contacteaza-ma pe mine pe yahoo messenger! Id-ul meu este bebe11e! Asta e valabil pentru toata lumea care are nevoie de ajutor in legatura cu detalii tehnice! Inclusiv despre proprietatiile anumitor fete, inclusiv despre sfaturi in legatura cu alegerea materialelor cu care sa jucati!
                Blade: Butterfly Photino
                Fh: Butterfly Tenergy 05
                Bh:Yasaka Rakza 9

www.lovetodance.ro

Comentariu

Pai de ce nu puneti informatiile astea aici? Sunt secrete? Decat sa le scrieti in particular, pe YM, de mai multe ori, nu mai bine le scrieti o data si bine?
                  Blade: Butterfly Cofferlait FL or Viscaria
                  FH: Sriver G2 FX 2.1 - red
                  BH: Sriver G2 FX 2.1 - black

Comentariu

problema este ca nu prea am cum sa le pun pe forum ... pentru ca nu stiu ce va intereseaza! Adik puneti pe forum intrebari in legatura cu niste anume fete ... si eu va raspund cu cea mai mare placere! Dar sa stau sa dau eu detaliile pentru toate fetele ... e cam greu! Nu de alta dar nu sunt 10-20 de fete ... sunt sute de tipuri!
                    Blade: Butterfly Photino
                    Fh: Butterfly Tenergy 05
                    Bh:Yasaka Rakza 9

www.lovetodance.ro

Comentariu

ce parere ai despre lemn m maze si fete svriver G2????
                      precizez ca sunt un jucator de atac.
                      Butterfly M. Maze Carbon
                      Butterfly Bryce- Fx

Comentariu

Hmmm...nu raspunde nimeni ? Foarte bine...raspund eu. O parere foarte buna...si despre lemn si fete...si despre faptul ca esti un jucator de atac !

Comentariu

10x
                          Butterfly M. Maze Carbon
                          Butterfly Bryce- Fx

Comentariu

Procesare...
                          X