Daca aveti experiente cu ambele fete luminati-ma si pe mine!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
xiom omega III vs butterfly tenergy
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
xiom omega III vs butterfly tenergy
Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- TestingTaguri: Nimic
Re: xiom omega III vs butterfly tenergy
Postat în original de Dado.danielDaca aveti experiente cu ambele fete luminati-ma si pe mine!
Postat în original de EugenPostat în original de Dado.danielDaca aveti experiente cu ambele fete luminati-ma si pe mine!Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
Postat în original de valiPostat în original de EugenPostat în original de Dado.danielDaca aveti experiente cu ambele fete luminati-ma si pe mine!
Donic coppa silver sau ceva de genul - moale, misto, dar daca o lasi 3 zile pe paleta parca joi cu meteor din ala din copilarie, adica e soft dar parca nu prinde nici un efect.
Tenergy 64 - buna, nu are acelasi efect ca tenergy 05 dar e mai elastica si merge bine pe forehand
Tenergy 05 - foarte efectuoasa, dar grea din pacate. Cred ca varianta de 1,9 mm ar fi mai ok, mai ales ca oricum ea sare tare
sriverG3fx - foarte moale, sunet de proaspat lipit, dar aceeasi senzatie de antipower obosit ca la donic silver - evident din punctul meu de vedere, am inteles din alte surse ca sare excelent.
Evident, parerile de mai sus sunt foarte personale si nu trebuie luate in consideratie in cazul in care vreti sa cumparati astfel de fețe. Toate ar trebui incercate zic eu
Comentariu
organizator local- 12.mar.2007
- 726
- București
- 63
Likes given: 1Likes received: 26
Ca o parere personala,am probat TENERGY 05,pe un lemn XIOM-STRADIVARIUS,au un super efect la serviciu,la topspin pleaca mingea cu o traiectorie ciudata dar pe masa.
OMEGA III -nu are asa mult efect,dar are mai mult control,este mai de pe planeta asta.
SINCER,primul impuls a fost sa pun mina pe telefon sa cumpar TENERGY.,apoi m-am mai gindit.
Desii eu vind OMEGA III-XIOM.
Comentariu
Postat în original de EugenUite asta nu am incercat, am incercat dintre astea cu apa urmatoarele:
Donic coppa silver sau ceva de genul - moale, misto, dar daca o lasi 3 zile pe paleta parca joi cu meteor din ala din copilarie, adica e soft dar parca nu prinde nici un efect.
Tenergy 64 - buna, nu are acelasi efect ca tenergy 05 dar e mai elastica si merge bine pe forehand
Tenergy 05 - foarte efectuoasa, dar grea din pacate. Cred ca varianta de 1,9 mm ar fi mai ok, mai ales ca oricum ea sare tare
sriverG3fx - foarte moale, sunet de proaspat lipit, dar aceeasi senzatie de antipower obosit ca la donic silver - evident din punctul meu de vedere, am inteles din alte surse ca sare excelent.
Evident, parerile de mai sus sunt foarte personale si nu trebuie luate in consideratie in cazul in care vreti sa cumparati astfel de fețe. Toate ar trebui incercate zic euBlade: Tibhar Samsonov Alpha FL
Fh: Xiom Omega II euro black
Bh: Xiom Omega I euro max red
Glue: Xiom i-bond
http://www.okclub.lx.ro
Comentariu
Postat în original de valiPostat în original de EugenPostat în original de Dado.danielDaca aveti experiente cu ambele fete luminati-ma si pe mine!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Postat în original de Marian023Postat în original de EugenUite asta nu am incercat, am incercat dintre astea cu apa urmatoarele:
Evident, parerile de mai sus sunt foarte personale si nu trebuie luate in consideratie in cazul in care vreti sa cumparati astfel de fețe. Toate ar trebui incercate zic eu
repet, sunt pareri personale, nu as vrea sa creez confuzii
Comentariu
cunosc tenergy cam de cand au aparut in Romania, de atunci joc cu ele si nu cred ca mai au secrete, dar cand am deschis topicul ma gandeam la diferentele dintre ele si omega III! Asta pt. ca nu am jucat niciodata cu omega III, din acest punct de vedere dl. tibi m-a luminat, control am cu tenergy datorita faptului ca joc de mult timp cu ele, deci cred ca raman la tenergy!Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
Postat în original de lakyConstat cu uimire ca nu vad nici un Sinus in semnatura ta !Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 05:26.Procesare...X
Comentariu