Ilie Aurelian din Botoșani la avansati.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Prietenii știu de ce...", Botoșani - 27.01.2018
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Echipa AmaTur
- 05.feb.2011
- 4298
- botosani
- 55
Likes given: 3625Likes received: 1695
Postat în original de cata_60 Vezi postVad ca nr de inscrisi depaseste asteptarile .......mai aveti 3-4 mese disponibile la Ardex...poti organiza lejer Incepatorii acolo si mai ai 3 mese disponibile in sala mare ,evitand probabil (sau macar micsorand) listele de asteptare
La incepatori nu se vor suplimenta locurile dar exista pentru ei varianta salii AJTM a d-nului profesor Volodia sau sala d-nului antrenor Balauca, sali extrem de bine dotate. Discut cu organizatorii si vedem care si cum. Voi anunta imediat ce gasesc o solutie.Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4298
- botosani
- 55
Intrucat d-nul Gheorghe Portariuc doreste sa faca o surpriza placuta tuturor participantilor, pentru a fi alaturi de oaspetii nostri se retrage din concurs si-l adaugam cu mare bucurie langa organizatori. Multumim.
Prietenii stiu de ce !Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5736
- Fălticeni
- 64
Likes given: 957Likes received: 1450
Postat în original de sorin_client Vezi postIntrucat d-nul Gheorghe Portariuc doreste sa faca o surpriza placuta tuturor participantilor, pentru a fi alaturi de oaspetii nostri se retrage din concurs si-l adaugam cu mare bucurie langa organizatori. Multumim.
Prietenii stiu de ce !of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
- 4298
- botosani
- 55
Postat în original de cata_60 Vezi postSorine lasa vrajeala ..zi i daca nea Portariuc a dat la pace cu folcloristele alea de la postul 1 din acest topic ca sa stiu ce balauri sa i bag nevestei acasa (inzapeziri,polei,alea ale)..ca bag sama ca asta i surpriza placuta
Cataline, de la d-nul Portariuc te poti astepta la orice. Este foarte respectat pe plan local si de aceea ori de cate ori poate, rasplateste. La fel se intampla si acum. Este un exemplu pentru noi toti.Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
- 4298
- botosani
- 55
Postat în original de cata_60 Vezi post.... ca sa stiu ce balauri sa i bag nevestei acasa (inzapeziri,polei,alea ale)..ca bag sama ca asta i surpriza placuta
In locul tau as veni cu sofer ca-i posibil sa fie zapada mare si polei cum ziceai. Si te cam clatini de la polei. Chestia cu balaurii n-as baga-o inainte c-o sa te astepte cu flacari acasa si-o sa fii cam parpalit. Asa ca...Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
junior- 05.iul.2015
- 120
- Cernăuți,Ucraina
- 56
Likes given: 0Likes received: 0
Cu parere de rau am vazut prea tirziu dar de orice eventualitate :se inscrie Pavlenco Iustina 2006 an .n. MP 14,6 ,Cernauti Ucraina
Comentariu
junior- 09.mar.2016
- 64
- Comănești
- 57
Likes given: 1Likes received: 18
Se înscriu din Comănești la avansați Anastasiu Costel si Maftei Cătălin Doru iar la începători Darie Gabriel.
Trimis de pe al meu SM-A300F folosind Tapatalk
Comentariu
- 4298
- botosani
- 55
Postat în original de Sorin Pavlenco Vezi postCu parere de rau am vazut prea tirziu dar de orice eventualitate :se inscrie Pavlenco Iustina 2006 an .n. MP 14,6 ,Cernauti Ucraina
Trebuie sa mai punem la punct cateva mici probleme de organizare dupa care e posibil sa apara cateva modificari la unele sectiuni. Speram ca la final totul va fi bine.
Probabil vor fi si retrageri...
Respect.Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
- 4298
- botosani
- 55
Viva Sport Shop va fi prezentă la eveniment cu un bogat stand de materiale de tenis de masă si va pune la dispozitie mingi Stiga 3*. Multumim.
http://www.vivasportshop.ro/
Ultima editare de sorin_client; 17.ian.2018, 08:51.Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
- 4298
- botosani
- 55
IMPORTANT!
In urma discutiilor cu organizatorii am hotarat urmatoarele:
1. Incepatorii vor juca la sala AJTM Botoșani, sala de antrenament a d-lui profesor Volodea Ivan. Sunt conditii exceptionale. Accesul in sala se face numai cu incaltaminte curata si adecvata. Organizatorii vor avea grija sa nu va lipseasca nimic... "Prietenii stiu de ce..."!
Se va juca sistemul cu grupe inferioare de 4 din care se califica toti in superioare de 4 apoi eliminatorii. Eliminatoriile si finalele se vor juca la Sala Liceului Pedagogic ca sa putem face si premierea primilor 8. Multumim pentru intelegere.
2. In urma mutarii incepatorilor putem suplimenta numarul la avansati. Astfel, am decis ca vor fi 46 locuri + 2 wildcard-uri.
Sistemul de joc pentru elite, open si avansati ramane cel clasic.
Astfel incercam sa multumim cati mai mult participanti si ne cerem scuze daca am creat si neplaceri cu aceste decizii.
Respect.Ultima editare de sorin_client; 15.ian.2018, 21:10.Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 06:50.Procesare...X
Comentariu