Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa A&A", Sibiu - 03.02.2018
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Felicitari Istvan Kis!
Ai fost inspirat cand ai ales sa ramai pe "soft".. Succes in continuare!
Comentariu
senior- 24.sep.2013
- 299
- CRISTIAN,SIBIU
- 60
Likes given: 38Likes received: 17
Felicitari tuturor participantilor,in special celor care au depus eforturi suplimentare pentru a fi prezenti la Sibiu, de la distante considerabile,cu costuri pe masura..Felicitari castigatorilor,am avut ocazia sa vizionez multe meciuri interesante pana la ora 19.00,desi eram ,,liber de contract,, inca de la ora 13.00..Multumim Adonis, Gabi ,Radu si tuturor organizatorilor..Multumesc dlui Kis pentru sportivitate si mai ales pentru munca depusa si in afara concursului, avem amintiri frumoase pentru nepoti datorita dvs.si ajutoarelor din familie,multumim tuturor !Sa ne revedem cu bine !Ultima editare de ioan.dragomir64; 05.feb.2018, 10:26.MAZUNOV-FL-109GR.
DONIC BLUEFIRE M2
DONIC BLUEFIRE M2
Comentariu
Un turneu super reusit datorita Organizatorilor si participantilor,toti cu zimbetul pe buze.Multumesc Durdun pentru sfaturile bune si incurajarea de a schimba fetele, datorita carora am avut succes in turneu.
Comentariu
Postat în original de banea.radu Vezi post
Domnu' Banea..Domnu' Banu iti multumeste pt filmare..pur si simplu m-am simtit prezent la sala datorita filmarii si pozelor prietenului Pisti :-BUltima editare de cule; 05.feb.2018, 16:40.Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
Comentariu
organizator tehnic- 15.iul.2014
- 602
- Brad
- 51
Likes given: 3787Likes received: 310
Postat în original de banea.radu Vezi post
multumiri organizatorilor, un turneu frumos, placut, ca de obicei.
felicitari participantilor, in general, si castigatorilor, in special.
respect tuturor!
radu, mersi pentru cele cateva mingi din filmare, dar meciul cu tine o sa ma urmareasca muuuuulta vreme ca un cosmar , stii tu de ce...
sa ne revedem cu bine la urmatorul turneu!Lemn: E. Lebesson
Forehand: Yasaka Rakza X
Backhand: Yasaka Rakza X
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 06:29.Procesare...X
Comentariu