Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Buna seara,
Daca e vreun coleg interesat, am un pat disponibil intr-o camera de 2 paturi, la Pensiunea Denisa ( 09 - 10.02, colegul meu nu mai poate veni ). Camera costa 116 Lei/noapte, am putea imparti aceasta suma. Eventualii doritori, trimiteti-mi MP, sa stabilim detaliile.
O seara buna!
150 de inscrisi pe 168 de locuri si totusi liste lungi de asteptare la categoriile elite si open.Se pare ca ideea turneului de duminica este combatuta de mamaliguta in familie la noi in Ardeal .
Exista o lista cu vreo 20 de participanti pt turneul de incepatori din Mediaș si din Tabara pe care o definitivam Luni.La categoria incepatori se pot suplimenta locurile la nevoie.
Suplimenterea de locuri la categoriile Elite si Open e posibila doar in cazul formatului de 36 participanti cu 9 grupe de 4 inferioare se califica toti si 12 grupe superioare de 3.In formatul anuntat din pacate nu putem sub nici o forma Multumim de intelegere.
Comentariu