MORARU CONSTANTIN Buc. OPEN
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa TTA", București 10-11.02.2018
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 22 (0 members and 22 guests)
-
organizator principal
- 13.sep.2010
- 8586
- București
Likes given: 475Likes received: 1102
Postat în original de buzatu vasile Vezi postOPEN maxim 48 participanți – Duminică, ora 9,30-18,00;
- Participă jucătorii cu MP mai mare sau egală cu 20 si mai mica decat 27
Punctajul parca nu mai e asa! E intre 20 si 30 mp la open si peste 30 la elite!!!!
Comentariu
Danila Eugeniu - incepatoriBlade: Garaydia Tamca 5000
FH: Xiom Omega VII Tour
BH: Xiom Omega VII Tour
Comentariu
Georgescu Vlad, București - AvansatiButterfly Viscaria ST | FH: BTY Tenergy 05 | BH: BTY TENERGY 05FX
Fotograf de nunta - Website: www.vladgphoto.com
Comentariu
Bistreanu Armand - București - incepatori
Am o nelamurire, daca ma poate ajuta cineva - am fost la turneul A din Buc. de pe 27.01, am avut 4v in grupa inf, 2v in grupa sup., am trecut de 16imi si m-am oprit in optimi, dar MP a scazut de la 8.4 la 8.32?? Nu prea inteleg....;(Ultima editare de armani; 31.ian.2018, 08:36.
Comentariu
Postat în original de armani Vezi postBistreanu Armand - București - incepatori
Am o nelamurire, daca ma poate ajuta cineva - am fost la turneul A din Buc. de pe 27.01, am avut 4v in grupa inf, 2v in grupa sup., am trecut de 16imi si m-am oprit in optimi, dar MP a scazut de la 8.4 la 8.32?? Nu prea inteleg....;(TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi postChiar si fara sa cititi ceva despre modul de calcul, avand media 8.4 si primind 7.9p (la categoria Incepatori) mi se pare evident ca media trebuie sa scada.Ultima editare de armani; 31.ian.2018, 08:58.
Comentariu
senior- 28.mar.2016
- 995
- București
- 46
Likes given: 243Likes received: 609
Armand, modalitatea de calcul e afisata in pagina Info ... e simpla ...
Nu te pacaleste nimeni ... vezi numarul tau de turnee, daca ai avut grila completa, ce medii ai inlocuit in grila si vei vedea ca da bine ...
Rar s-a intamplata sa se faca greseli ... si daca Florin ti-a raspuns inseamna ca a nai verificat odata si calculul e corect [emoji6]
Bafta!
Trimis de pe al meu Samsung Galaxy S7 Edge folosind TapatalkBlade: Butterfly Lin Yun-Ju Super ZLC
Fh: Butterfly Glayzer
Bh: Butterfly Glayzer 09C
Comentariu
Postat în original de Constantin Sursilov Vezi postArmand, modalitatea de calcul e afisata in pagina Info ... e simpla ...
Nu te pacaleste nimeni ... vezi numarul tau de turnee, daca ai avut grila completa, ce medii ai inlocuit in grila si vei vedea ca da bine ...
Rar s-a intamplata sa se faca greseli ... si daca Florin ti-a raspuns inseamna ca a nai verificat odata si calculul e corect [emoji6]
Bafta!
Trimis de pe al meu Samsung Galaxy S7 Edge folosind Tapatalk
Iar raspunsul mi s-a parut putin...in raspar....
Oricum, nu conteaza....nu joc pt. puncte. O zi buna!Ultima editare de armani; 31.ian.2018, 09:20.
Comentariu
organizator principal- 13.sep.2010
- 8586
- București
Likes given: 475Likes received: 1102
Buna ziua,Bradatan L enuta București Open Multumesc.
Trimis de pe al meu P8_Energy folosind Tapatalk
Comentariu
salut
Radu Buta ELITE din București
Multumescwww.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 07:34.Procesare...X
Comentariu