Postat în original de Vlase Gheorghe
Vezi post
Postat în original de Cristian Istrate
Vezi post
Acestea au fost motivele mele pentru "semnarea condicii", ieri, la Targu Secuiesc. Racit si fara glas chiar de la strigarea inferioarelor matinale, nerefacut total dupa operatia de anul trecut, dar stiind ca va fi un mega-turneu si ca trebuie sa puna cineva osul dintre organizatorii experimentati.
Cred ca mi-a fost mai greu decat in ianuarie la Odorhei, probabil si categoriile au fost mai echilibrate (am simtit pe propria piele ce fain e cand openul mere fara elite, am avut niste meciuri super, parca mai faine cele pierdute... ...)
Andras, Barni, Kocsis Zoltan din partea primariei + toti voluntarii, jos palaria. Stiam ca tenis de masă se stie binisor in orasul vostru, dar ieri am vazut multa-multa omenie + mult efort si in consecinta, fericire. Sa traiti!!
Durdunul, Zaky, Chelmus si fagarasenii de la incepatori erau favoriti in ochii mei, si treb'e felicitati + imi vin in minte alte circa zece performante frumoase de trecere peste jucator mai bine cotat, sau pur si simplu victorii mai putin scontate.
17 februarie a aratat inca o data ca AmaTurul e o forta imensa (si au mai fost cateva turnee ieri, in frunte cu fruncea vestica Dumbravita), la un pas marunt de a deveni chiar mult mai mare.
Hai ai nostri, Gratul?lok, K?zdi Targu Secuiesc V?s?rhely!!
Comentariu