Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Va rog frumos sa imi spuneti, daca eu am 11 si 9 puncte si o singura victorie in inferioare adica 8 puncte in medie ar iesi un MP sub 10. Rezulta ca ar trebui sa ma inscriu la incepatori. Nu puteti sa verificati dumneavoastra? deoarece ve pricepeti la aceste calcule... Deci as putea sa ma incriu la incepatori. Va multumesc si astept un raspuns. Cristina Daia
Va rog frumos sa imi spuneti, daca eu am 11 si 9 puncte si o singura victorie in inferioare adica 8 puncte in medie ar iesi un MP sub 10. Rezulta ca ar trebui sa ma inscriu la incepatori. Nu puteti sa verificati dumneavoastra? deoarece ve pricepeti la aceste calcule... Deci as putea sa ma incriu la incepatori. Va multumesc si astept un raspuns. Cristina Daia
In Clasament aveti media 10 si puteti participa la Avansati. Media celor doua turnee (11+9)/2=10.
Da aveti dreptate 😀. Multumesc.
Eu calculam in viitor, mai exact pentru luna martie luand in calcul participarea de la concursul de la București din februarie, unde adaugand 8 puncte voi avea un MP inferior de 10. In concluzie, pot sa ma inscriu anticipativ la incepatori?
Cristina Daia
Da aveti dreptate ��. Multumesc.
Eu calculam in viitor, mai exact pentru luna martie luand in calcul participarea de la concursul de la București din februarie, unde adaugand 8 puncte voi avea un MP inferior de 10. In concluzie, pot sa ma inscriu anticipativ la incepatori?
Cristina Daia
Probabil ca nu. Turneul din februarie, fiind de categorie B, nu se ia in calcul la stabilirea MP
Comentariu