Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Va rugam sa nu va grabiti la retragere. Din cauza timpului nefavorabil, am stabilit sa prelungim limita de retragere pana vineri la ora 13,00. Astfel, vom avea o prognoza cat mai aproape de ziua concursului, deoarece, noi, ca organizatori nu suntem afectati de cei care se retrag pana in dimineata turneului.
Va rugam, totusi sa cantariti cu grija daca aveti conditii bune de deplasare, astfel incat sa eliminam orice risc privind vremea si starea drumului.
Chiar daca numarul de participanti va fi, probabil, mai redus decat dorim, siguranta deplasarii d-vs este pe primul plan.
Asadar, atentie la mesajele privind starea vremii si la mesajele noastre de maine seara (ora 21,00) si de vineri la pranz (ora 13,00).
Va rugam sa nu va grabiti la retragere. Din cauza timpului nefavorabil, am stabilit sa prelungim limita de retragere pana vineri la ora 13,00. Astfel, vom avea o prognoza cat mai aproape de ziua concursului, deoarece, noi, ca organizatori nu suntem afectati de cei care se retrag pana in dimineata turneului.
Va rugam, totusi sa cantariti cu grija daca aveti conditii bune de deplasare, astfel incat sa eliminam orice risc privind vremea si starea drumului.
Chiar daca numarul de participanti va fi, probabil, mai redus decat dorim, siguranta deplasarii d-vs este pe primul plan.
Asadar, atentie la mesajele privind starea vremii si la mesajele noastre de maine seara (ora 21,00) si de vineri la pranz (ora 13,00).
Va dorim sa aveti succese... fara excese!
Cei din comitetul director Amatur au fost de acord cu aceasta modificare? Sa nu ne trezim ca suntem penalizati. Este doar o intrebare.
Avand in vedere temperaturile de afara, ce masuri ia administratorul salii pentru a asigura conditii pentru tenis de masă si nu patinaj artistic........ In regulamentul Amatur scrie undeva de temperatura minima ce trebuie asigurata?
Decizia am luat-o pentru buna desfasurare a acestui turneu si pentru cea mai buna informare privind conditiile meteo.
Este in interesul participantilor, dar si al organizatorilor sa ia decizia cea mai buna privind participarea si de a reduce riscul unor retrageri in ziua turneului.
Avand in vedere temperaturile de afara, ce masuri ia administratorul salii pentru a asigura conditii pentru tenis de masă si nu patinaj artistic........ In regulamentul Amatur scrie undeva de temperatura minima ce trebuie asigurata?
Am stabilit ca temperatura din sala pe toata durata competitiei sa fie de 22-23?C
Ca sa trecem la lucruri mai serioase eu cred ca initiativa organizatorilor este de bun augur(probabil sa platit un avans pentru sala asa ca)si la Brăila a fost timpul destul de urit deci cine vrea sa participe participa si pana vineri pot rasarii si ghioceii doar traim in Romania
Se retrage Irimia Marian de la categoria începători. Condițiile meteo nu se arată deloc prielnice pentru acest weekend. Succes organizatorilor și participanților!
R45 / Andro Ligna CI Off / R47 "My goal is not to be better than anyone else, but to be better than I used to be."
Salutare tuturor, vad ca se dezbate timpul probabil meteo in aceasta perioada, din punctul meu de vedere forta viscolului a trecut de acum pana sambata drumurile vor fi la negru, iar aceasta stire e pe site-urile meteo,
PENTRU BUCURESTI :
Joi 01/03
Cer norosCer noros
Vant: 2 m/s, dinspre NE
Minima noptii: -6?C
Vineri 02/03
PoleiPolei
Vant: 3 m/s, dinspre NE
Maxima zilei: -2?C Vineri noapte
Cer norosCer noros
Minima noptii: -3?C
Sambata 03/03
Ninsoare slabaNinsoare slaba
Maxima zilei: -2?C Sambata noapte
Ninsoare slabaNinsoare slaba
Minima noptii: -5?C
Duminica 04/03
Cer norosCer noros
Maxima zilei: 0?C Duminica noapte
Cer norosCer noros
Luni 05/03
Cer norosCer noros
Maxima zilei: 2?C Luni noapte
Cer variabil cu lunaCer variabil cu luna
Pentru TARA situatia e asa :
AVERTIZARE METEOROLOGICĂ
COD GALBEN
Interval de valabilitate: 28 februarie, ora 11.00 – 02 martie, ora 20.00
Fenomene vizate: val de frig;
Zone afectate: toată țara;
Valul de frig va persista și se va intensifica pe parcursul nopților, astfel că se vor înregistra temperaturi cu peste 10…15 grade mai cobor?te decât valorile normale pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi negative în toate regiunile și va fi ger, mai ales dimineața și noaptea.
COD PORTOCALIU
Interval de valabilitate: 28 februarie, ora 11.00 – 02 martie, ora 20.00
Fenomene vizate: temperaturi foarte scăzute, atât noaptea, cât și ziua;
Zone afectate: Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia și Dobrogea;
în Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia și Dobrogea, gerul va fi persistent în cea mai mare parte a intervalului, iar valorile termice vor fi comparabile cu recordurile înregistrate în această perioadă.
Temperaturile maxime se vor situa frecvent între -12 și -6 grade, iar cele minime se vor încadra în general între -22 și -12 grade, izolat mai cobor?te, sub -25 grade.
Notă: în cursul nopții de vineri spre sâmbătă (2/3 martie) temperaturi sub pragul de ger (-10 grade) se vor înregistra în Moldova, local în Maramureș, Transilvania, Muntenia și Dobrogea și pe arii restr?nse în Oltenia.
începând din noaptea de joi spre vineri (1/2 martie) și până duminică (4 martie) vor fi intervale cu precipitații în majoritatea regiunilor, dar mai ales în sud-vestul și sudul țării. La început va ninge, apoi, trecător, vor fi precipitații mixte și se va forma polei.
Dupa cum se observa prolema e cu frigul si nu cu zapada, sambata mai poate ninge din punctul meu de vedere slab pt. ca trecator vor fi precipitatii mixte si se va forma polei.
Prin urmare eu zic sa nu va retrageti, chiar si Ana sau Tavi ramaneti pe liste pt. ca v-a fi ok atat tinpul cat si drumurile, e adevarat in conditii de iarna dar vor fi circulabile.
Acum, ca a aparut clasamentul, am si eu 2 intrebari:
- cum este posibil ca, desi nr. de pct. scade, MP sa creasca??...e corect asa?...deci nu participi si creste MP....
- nu ar fi mai bine sa fie facut clasamentul general fc. de MP, nu de nr. pct? deoarece la inscrieri la concursuri si chiar in desfasurarea lor se tine cont de MP (ex. - pt. capii de serie in grupe, nu?).
Doar de curiozitate....nu sunt obsedat de locul pe care il ocup...modul in care joc ma intereseaza!
Multumesc.
Acum, ca a aparut clasamentul, am si eu 2 intrebari:
- cum este posibil ca, desi nr. de pct. scade, MP sa creasca??...e corect asa?...deci nu participi si creste MP....
- nu ar fi mai bine sa fie facut clasamentul general fc. de MP, nu de nr. pct? deoarece la inscrieri la concursuri si chiar in desfasurarea lor se tine cont de MP (ex. - pt. capii de serie in grupe, nu?).
Multumesc.
Eu am crescut in clasament..dar a scazut MP ul......bn ca n.am trecut la avansati!!, imi faceam griji degeaba de ierbarii de acolo ))
Nu stiu cum se calculeaza, important e sa jucam..noapte buna!
Probabil nu aici ar fi locul, dar e bine de explicat oriunde citesc jucatori mai noi, cum e cu cele obtinute.
Haideti sa luam un caz principial:
Timp de cinci ori (sa zicem, in ianuarie), cineva ia zece puncte: Puncte totale: 50, media acestora: 10.
Se duce si luna viitoare la un turneu, ia 9. Numarul punctelor totale creste la 59, dar media acestora scade la 9 si.
...
Face o pauza de 11 luni, pierzand rezultatele celor cinci turnee initiale. In ianuarie 2019 castiga 12 puncte, astfel punctajul ii scade la 21, iar media ii creste la 10,5.
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu