Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Va rugam sa nu va grabiti la retragere. Din cauza timpului nefavorabil, am stabilit sa prelungim limita de retragere pana vineri la ora 13,00. Astfel, vom avea o prognoza cat mai aproape de ziua concursului, deoarece, noi, ca organizatori nu suntem afectati de cei care se retrag pana in dimineata turneului.
Va rugam, totusi sa cantariti cu grija daca aveti conditii bune de deplasare, astfel incat sa eliminam orice risc privind vremea si starea drumului.
Chiar daca numarul de participanti va fi, probabil, mai redus decat dorim, siguranta deplasarii d-vs este pe primul plan.
Asadar, atentie la mesajele privind starea vremii si la mesajele noastre de maine seara (ora 21,00) si de vineri la pranz (ora 13,00).
Va dorim sa aveti succese... fara excese!
Ținând cont de prelungirea codului portocaliu de ninsoare și ger în zona de sud a țării Comitetul Director AmaTur este de acord cu prelungirea termenului de retragere până vineri la ora 13.00.
Mai am o intrebare , ca tot a fost moderatorul amabil si a mi-a raspuns la celelelte nelamuriri:
- daca sambata se disputa avansati si incepatori, iar duminica open si elite, si punctajul este cel necesar, o persoana se poate inscrie sambata SI duminica, pt a participa la 2 concursuri??
Mai am o intrebare , ca tot a fost moderatorul amabil si a mi-a raspuns la celelelte nelamuriri:
- daca sambata se disputa avansati si incepatori, iar duminica open si elite, si punctajul este cel necesar, o persoana se poate inscrie sambata SI duminica, pt a participa la 2 concursuri??
Un participant se poate inscrie la o singura categorie in acelasi concurs.
Vremea in București: Acum este usor innorat, ger (-6grade), fara vant. Drumurile sunt curate, la asfalt.
Spre seara se anunta posibilitatea depunerii poleiului, ceea ce se poate intampla si maine dimineata. Atentie pentru toti conducatorii auto ce se vor indrepta maine dimineata spre Chiajna, si mai ales pentru cei ce vor avea ca tinta Sala Sporturilor din localitate!
Comunicat ANM:
?n București deși se încălzește vremea rămâne rece. Va ninge din când în când, dar trecător va cădea lapoviță și chiar ploaie, așa că se poate depune polei. La amiază se ating minus 2 grade.
Vremea 3 martie 2018 în București. Sâmbătă, norii persistă și e posibil să cadă lapoviță.
Vremea 4 martie 2018 în București. Duminică, va fi foarte frig. Vom avea o zi mohor?tă, cu v?nt activ și ninsori către seară. La amiază vor fi minus 3 grade; iar pe timpul nopții minus 4... minus 5 grade.
Vremea in București: Acum este usor innorat, ger (-6grade), fara vant. Drumurile sunt curate, la asfalt.
Spre seara se anunta posibilitatea depunerii poleiului, ceea ce se poate intampla si maine dimineata. Atentie pentru toti conducatorii auto ce se vor indrepta maine dimineata spre Chiajna, si mai ales pentru cei ce vor avea ca tinta Sala Sporturilor din localitate!
Comunicat ANM:
?n București deși se încălzește vremea rămâne rece. Va ninge din când în când, dar trecător va cădea lapoviță și chiar ploaie, așa că se poate depune polei. La amiază se ating minus 2 grade.
Vremea 3 martie 2018 în București. Sâmbătă, norii persistă și e posibil să cadă lapoviță.
Vremea 4 martie 2018 în București. Duminică, va fi foarte frig. Vom avea o zi mohor?tă, cu v?nt activ și ninsori către seară. La amiază vor fi minus 3 grade; iar pe timpul nopții minus 4... minus 5 grade.
Deci ne vedem la turneu!
Hai lupiiiii!!![emoji16]
Trimis de pe al meu Huawei Mate 10 PRO folosind Tapatalk
Blade:Butterfly Lin Yun-Ju Super ZLC Fh:Butterfly Glayzer Bh:Butterfly Glayzer 09C
Comentariu