Postat în original de alandala
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Memorialul Eugen Roman", Arad - 03.03.2018
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Echipa AmaTur
- 27.oct.2014
- 2617
- Arad
- 54
Likes given: 1127Likes received: 1272
Ultima editare de Pitzi; 05.mar.2018, 09:46.
Echipa AmaTur- 27.oct.2014
- 2617
- Arad
- 54
Postat în original de Gabriel Curut Vezi postSugestiile pot crea progres. Și doar în sensul ăsta mă găsesc, din când în când să remarc câte ceva... Astfel,consider că un turneu de ele de 13 jucători, cu două grupe și de multe ori câte două mese la dispoziție, nu e firesc sa se joace finala pe ora 22:00... Indiferent ce presupune asta: Atitudine, implicare a celor care coordonează concursul,etc. Unii oameni nu vor să joace,efectiv
Și astfel lungesc nejustificat întreg concursul. Locurile 3-4 trebuie notate astfel când nu se joacă finala mică. Când se joacă, se trece locul 3: cutare, locul 4:cutare
Și gata. Indiferent ce presupune asta dpdv al tehnicii... Nu poți câștiga finala mică și sa apari pe locul 4... în rest, un concurs frumos, degajat,lăsat la latitudinea jucătorilor,ca să se simtă ei ca acasă... Toate cele bune!
Nu am facut insa corectarea sa trec locul 3 si locul 4 separat deoarece Florin banuiesc ca proceseaza automat clasamentele si sa nu primeasca eroare avand in vedere ca din cate stiu 3-4 sunt punctate la fel deocamdata.
Multumesc pentru intelegere .Ultima editare de Pitzi; 05.mar.2018, 09:08.
Comentariu
- 2617
- Arad
- 54
Postat în original de Dinu Vezi postIn primul rand vreau sa multumesc organizatorilor pentru concurs.
In al doilea rand as sugera ca cei care comenteaza clasamentul sa fie un pic mai atenti la ce citesc. Intr-adevar, eu sunt pe locu trei pe LISTA DE INSCRIERI !!! In clasament sunt trecut foarte corect pe locul 4 si Curut Gabriel pe locu 3 !!!
Il felicit inca o data pe Gabi pentru meciul frumos, dar si pe Pitzi pentru corectitudinea clasamentului !!
Comentariu
senior- 24.mar.2013
- 356
- Timișoara
- 46
Likes given: 4Likes received: 128
Sper că am fost bine înțeles,era o sugestie pt âmbunătățire pe viitor,nu o critică, chestia cu clasamentul final. Nu a fost cazul la elite,unde a fost corect trecut clasamentul,ci,observând de mult timp și la alte concursuri ca nu apar diferențiat și menționate corect locurile 3-4, am punctat și eu acest aspect. Iar faptul că ține de program,cu siguranță că maestrul Apian care vede tot ce mișcă pe forum nu va rămâne insensibil la această "gravă deficiență" (sic 😃 a concursurilor și o va rezolva cumva...
Comentariu
OK Gabi, nu se jucau asa multe finale mici inainte si n-am complicat programul, dar pare o idee buna sa fie afisate distinct locurile 3-4 daca este cazul ( 3. xxx, 4. yyy). Voi pune saptamana asta o noua varianta cu cateva chestii in plus.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
- 2617
- Arad
- 54
Postat în original de FlorinBNhttp://www.amatur.ro/tenisdemasa/info.php?w=files
P?nă când scot o variantă nouă, am corectat fișierul existent unde aveam două erori:
- ordinea pentru locurile 3-4 în cazul în care se joacă finala mică;
- modificări la tabloul de 64, părea OK dar nu ieșea bine clasamentul;
Scuze inca odata celor carora le-am creat neplaceri din aceasta cauza .
Comentariu
Inca o sugestie dacă se poate: Nu mi se pare corect in cazul bye-urilor, cand se califica toti cei de pe locul 1 din cele 5 grupe superioare, impreuna cu un loc 2, acel loc 2 sa fie luat aleatoriu, la "buton". Vezi cazul de la Amatori, turneul A de la Arad, cand locul 2 din ultima grupa ( dupa MP ) s-a calificat in detrimentul meu ( dar putea la fel de bine sa fie altcineva), care am jucat si in inferioare si in superioare cu primii doi clasati dupa MP.( nu vad de ce nu s-ar respecta aceeasi regula de bye ca pentru locurile 1 ). Sau, daca e foarte greu de setat excelul sa fie o tragere la sorti impartiala sau dupa numarul de seturi castigate in superioare .... ( e o idee ). Atunci nu s-ar mai intampla sa ne banuim de aranjamente. Cu stima, Ducu
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
Comentariu
senior- 24.mar.2013
- 356
- Timișoara
- 46
Likes given: 4Likes received: 128
Postat în original de FlorinBN Vezi postAsta-i mult sau putin?
Daca e mult sau putin...practic cred ca tu vedeai in timp real ce scriu, altfel nu imi explic viteza...
Comentariu
Postat în original de Pitzi Vezi postdin pacate nu am crezut ca va genera atatea dezbateri acesta afisare inversata a locurilor 3-4 mai ales ca am postat si finala mica cu rezultatul corect ...dar se pare ca acel rezultat a fost ignorat de unii ) .
Si acum sa mai destindem un pic atmosfera vezi ca Aradul a avut doua locuri II - si pe Deme Dan la cat. incepatori, nu de alta, dar chiar nu cred ca la vreun concurs anterior desfasurat la Arad, aradenii sa fii luat asa multe cupe la toate categoriile, ceea ce din punctul meu de vedere "de aradean", consider ca este o mandrie.
Postat în original de Pitzi Vezi postFelicitari tuturor participantilor si in primul rand premiantilor printre care se numara foarte multi colegi din Arad Victor Avram ,Ovidiu Bulz si Claudiu Pop pe locul I , Jozsi Nagy pe locul II si Eugen Mihu si Victor Sabau pe locul III.[/URL]
Comentariu
- 2617
- Arad
- 54
Postat în original de alandala Vezi postDin pacate chiar nu am crezut ca simpla mea postare de felicitare a castigatorilor aradeni va genera atatea dezbateri. Eu nefiind de fata la jucarea semifinalelor -ca de altfel multi din cititorii forumului- felicitarile mi le-am bazat pe afisarea clasamentului, dupa ce am vazut ca tu ai ignorat rezultatele la unele finale mici. Chiar nu am vrut sa fiu caustic "ca unii".
Din pacate asa cum zici din nou foarte subtil si necaustic desigur " felicitarile mi le-am bazat pe afisarea clasamentului, dupa ce am vazut ca tu ai ignorat rezultatele la unele finale mici"
Daca tot ai observat neconcordanta puteai sa ma suni sau sa imi dai mesaj sa te lamuresc si sa si corectez dar se pare ca aveai alte planuri .
Ti-au iesit perfect . Felicitari !
Felicitari domnului Deme Dan pentru locul II la categoria INCEPATORI . Din pacate m-am uitat doar dupa nume si am nominalizat doar cunoscutii . Noroc ca este cineva foarte atent la toate postarile mele si atrage atentia direct pe forum ca asa ii frumos .
P.S.Din nefericire nu sunt perfect ca unii .Nu o sa mai raspund pe forum pe aceasta tema considerand ca s-a scris suficient .
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3894
- Deva
- 74
Likes given: 2043Likes received: 1394
Stai liniștit Pitzi, ca nu-ți taie nimeni capul. Eu te știu un tip foarte conștiincios, care nu lasă lucrurile la întâmplare si cred ca ai făcut totul in limitele regulamentului. E adevărat ca nici programele după care lucrați, nu acoperă perfect toate situațiile care apar. Din fericire, Florin e atent si are grija sa găsească tot timpul solutii la problemele noi care apar. E bine ca ele sunt sesizate si rezolvate in timp util !
Comentariu
Nea Titi, ce postare echilibrata si pacifista v-a iesit. Iar ați schimbat tratamentul? Sau vreți sa impresionați conducerea Amatur?4/3 din oameni au probleme cu fractiile
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 06:31.Procesare...X
Comentariu