Postat în original de Zosim1
Vezi post
Nu este o invitatie subtila de a sta acasa 

dar poti sa o iei cum vrei tu Nea Titi.Este ok si nu se intampla nimica daca patesti odata treaba asta sau ghinionul asta ,nu se intampla nimica daca patesti si a doua oara treaba asta sau alta ,dar daca se intampla si a treia oara eu cred ca destinul nu ne ajuta la nesfarsit.Asa am crezut si eu cand am plecat la drum dupa un weekend de nesomn si un turneu si 2000 de km condusi si am atipit la volan ,o data ,a doua oara si a treia oara ..... si un sofer de tir mi-a deschis gemul si a strigat la mine "trage pe dreapta BAAAA" si am zis eu ca am un motiv anume pt care alerg asa ,pana am intrat intr-un buz cu 9 copii cu peste 150 km la ora ,acolo s-a blocat kilometrajul, si l-am katapultat peste 125 de metri pe plafon si eu am rupt masina in doua si am blocat autostrada timp de 8 ore ,si am stat prin spitale in Ungaria,si mi-a venit factura cu mai multe zerouri.Asa ca acuma cand vad un semn care zice ,egal in ce limba ,sa faceti pauza daca sunteti obosit ,chiar fac si e mult mai bine.
Nea Titi eu iti doresc multa sanatate si sa ne vedem la cat mai multe turnee ,si de ce nu poate la inca o Tabara
,dar destinul iti sugereaza sa faci o pauza de 3 luni,eu iti recomand sa o faci.Numai bine si
insanatosire grabnica.

Nea Titi eu iti doresc multa sanatate si sa ne vedem la cat mai multe turnee ,si de ce nu poate la inca o Tabara

insanatosire grabnica.
Extinde
Va mulțumesc tuturor pentru ,, înțelegere “ !
Comentariu