Postat în original de Gigi Spin
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa PRO TM", Giurgiu - 10.03.2018
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
maestru
- 17.iun.2011
- 1907
- Mioveni
- 68
Likes given: 3533Likes received: 1358
Postat în original de Cornel 67 Vezi postPremiere Incepatori si Avansati.Blade: Donic Alligator Combi
FH: Butterfly Dignics 80
BH: Der Materialspezialist Spectre OX
Comentariu
organizator tehnic- 15.sep.2011
- 3306
- Giurgiu
- 57
Likes given: 747Likes received: 657
Postat în original de mihais mioveni Vezi postFelicitari Corneliu pentru turneele pe care le organizezi! Ele reprezinta o rampa de lansare a unor jucatori foarte tineri si foarte talentati. Bravo!!!
Comentariu
organizator local- 13.feb.2012
- 1215
- alba iulia
- 71
Likes given: 14Likes received: 243
Am plecat incantat de la Giurgiu,prima data cand vin aici.Felicitari Giurgiu ,pentrurganizare,organizatori,concurenti,pentru emulatia pe care o acordati acestui sport.Stanescu Maria,Palageanu Iris,Vitan andrei,Sarbu ionut,Rares Minica sunt cateva exemple de care vom mai auzi.De dragul statisticii,meciul Huica Petre-Pralea din eliminatorii incepatori,3-2 si nu 3-1.Nu-i mare lucru,numai ca setul decisiv,la 2-2,a fost cel mai disputat set din tot turneul.S-a incheiat cu 27-25 pt Huica,pe care-l felicit.
Comentariu
organizator principal- 20.ian.2009
- 3579
- București, Romania
- 36
Likes given: 317Likes received: 1210
Neata !
Am mai bifat un turneu la care m-am simtit foarte bine. Am incercat eu niste artificii cu sendvis pe BH, dar cu Sandu Enciu nu mi-a mers
Felicitari Sandu Enciu, ma bucur ca te impaci bine cu andro TREIBER Z, un lemn deosebit dealtfel, felicitari Andrei Macarenco, felicitari Radu Buta, dar si celorlalti participanti !
Multumesc Cornel Dena pentru gazduire.
Asadar ma repet, felicitari castigatorilor, cinste invinsilor si respect organizatorilor !
Sa ne revedem sanatosi !
www.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
Distribuitor official | Andro - Der Materialspezialist - DHS - Barna Original
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
Comentariu
- 3306
- Giurgiu
- 57
Multumesc si eu Georgica pentru sponsorizarea cu mingile de tenis, poate cele mai bune mingi de pe piata cu raportul pret/calitate, si spun asta fara nici o ezitare. Iti urez succes cu vanzarea materialelor ANDRO si sa te vedem la cat mai multe turnee.
Comentariu
- 3306
- Giurgiu
- 57
Postat în original de daviris Vezi postAm plecat incantat de la Giurgiu,prima data cand vin aici.Felicitari Giurgiu ,pentrurganizare,organizatori,concurenti,pentru emulatia pe care o acordati acestui sport.Stanescu Maria,Palageanu Iris,Vitan andrei,Sarbu ionut,Rares Minica sunt cateva exemple de care vom mai auzi.De dragul statisticii,meciul Huica Petre-Pralea din eliminatorii incepatori,3-2 si nu 3-1.Nu-i mare lucru,numai ca setul decisiv,la 2-2,a fost cel mai disputat set din tot turneul.S-a incheiat cu 27-25 pt Huica,pe care-l felicit.
Comentariu
Postat în original de daviris Vezi postAm plecat incantat de la Giurgiu,prima data cand vin aici.Felicitari Giurgiu ,pentrurganizare,organizatori,concurenti,pentru emulatia pe care o acordati acestui sport.Stanescu Maria,Palageanu Iris,Vitan andrei,Sarbu ionut,Rares Minica sunt cateva exemple de care vom mai auzi.De dragul statisticii,meciul Huica Petre-Pralea din eliminatorii incepatori,3-2 si nu 3-1.Nu-i mare lucru,numai ca setul decisiv,la 2-2,a fost cel mai disputat set din tot turneul.S-a incheiat cu 27-25 pt Huica,pe care-l felicit.
Am apreciat maniera dvs. ireproșabilă de a ține scorul.
?n setul decisiv, de la un moment dat pierdusem numărătoarea avantajelor și mai știam doar alternanța de avantaje/egalitate, așa că la sf?rșit mi-am zis "ochiometric" că trebuie să se fi terminat undeva pe la 18/19, dar 27-25.. wow
Mulțumesc pentru statistică și să ne vedem sănătoși la turnee viitoare
Comentariu
organizator principal- 15.oct.2016
- 1326
- Târgoviște
Likes given: 1321Likes received: 1669
Postat în original de p_huica Vezi postMulțumesc, d-le Pralea.
Am apreciat maniera dvs. ireproșabilă de a ține scorul.
?n setul decisiv, de la un moment dat pierdusem numărătoarea avantajelor și mai știam doar alternanța de avantaje/egalitate, așa că la sf?rșit mi-am zis "ochiometric" că trebuie să se fi terminat undeva pe la 18/19, dar 27-25.. wow
Mulțumesc pentru statistică și să ne vedem sănătoși la turnee viitoare
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 05:34.Procesare...X
Comentariu