Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Chiar asa ? Avansati din Sibiu, Caracal, Tecuci, Curtea de Argeș, etc, etc - vin la Giurgiu. Sanatosi si voiosi. Avansatii raman sufletul miscarii AMATUR.
Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
FH : Donic Blue Star A 2
BH : Dermaterialspezialist Kamikaze
Maine ajung in București... Tare as vrea sa ajung la concursul de la Giurgiu, dar din pacate abia maine seara (vineri, deci) pot sti precis daca ajung. NU stiu cum sa fac, din pacate nu ma pot inscrie ferm din acest motiv, programul mi-l fac altii de data asta...
Revini maine cu un mesaj ca sa confirm evantual inscrierea, sperand ca va fi posibil (adica sper sa prind si eu vreun loc la grupa ELITE). NU vreau sa va incurc, desi tare as veni...
Domnule Spin-Gigele, am dori sa aflam retragerea dmvs !.Eu, cel putin fara dumneata nu vad un concurs fara amploare. Noi,toti, te rugam sa participi asa cum ai anuntat.
Macar da-mi sansa sa fim amandoi in aceeasi grupa.
Maine ajung in București... Tare as vrea sa ajung la concursul de la Giurgiu, dar din pacate abia maine seara (vineri, deci) pot sti precis daca ajung. NU stiu cum sa fac, din pacate nu ma pot inscrie ferm din acest motiv, programul mi-l fac altii de data asta...
Revini maine cu un mesaj ca sa confirm evantual inscrierea, sperand ca va fi posibil (adica sper sa prind si eu vreun loc la grupa ELITE). NU vreau sa va incurc, desi tare as veni...
Va puteti inscrie, in limita locurilor disponibile, pana Sambata (maine) in ziua concursului cand voi posta grupele la Open/Elite pe forum, adica in jur de ora 11:00.
Pentru maine ii rog pe participantii la categoria Incepatori sa se prezinte la inscriere de cum intra in sala intrucat grupele lor se vor face in dimineata concursului. O alta rugaminte pentru ei este sa acorde o mare atentie semnaturii din momentul inscrierii.
Grupele la categoria Avansati se vor posta in aceasta seara la orele 21:30 pe site-ul Amatur.
Grupele la categoria Open/Elite se vor posta maine dimineata orele 11:00.
Se pot face inscrieri, in limita locurilor disponibile, pana in momentul afisarii grupelor.
Cei care doresc sa comande masa de pranz sa o faca tot la inscriere. Pret 10 lei. Meniu de la firma Sunny compus din clasicul Snitel din piept de pui, cartofi prajiti, salata de varza, paine.
In mod gratuit veti putea servi cafea la filtru, Pepsi, etc.
Comentariu