Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Cred că vine și prietenul meu Bobo și nu mai spun de prietenul meu (e greu să-i scriu numele) din Ghimeș -Palanca cu pălincă de pere. Mi-a recomandat medicul de familie (care nu-l cunosc)
Cu mențiunea că începătorii vor evolua la Școala nr. 10 pe 6 mese cu posibilitatea montării chiar a 8 mese, iar Avansații și Elite vor începe dimineața la ora 9,30 la Școala nr. 2 pe 16 mese (momentan 66 A + 30 E) și Open-ul la ora 14,30 (maxim 48 locuri).
SALA 1: Sala de Sport a Școlii generale nr. 2 "Constantin Platon", str. 9 Mai, nr. 64, 600026, Bacău: E+O+A;
SALA 2: Sala de Sport a Școlii gimnaziale nr. 10, str. Cornișa Bistriței, nr. 28, Bacău: începători;
Multumim organizatorilor pentru efortul facut in suplimentarea locurilor. Stiu ca este mai mult de munca dar trebuia sa va asteptati la asa ceva; 24 locuri la open nu va ajungeau pt jud Bacău( Moinesti, Comănești Bacău) fara a mai pune in calcul celelalte orase din Moldova si nu numai. Aveti o pozitie geografica de mijloc la distanta relativ mica de Focșani, Brașov, Tg. Secuiesc, P. Neamț, Iași, Vaslui, Botoșani, samd. asa ca .......
Inca o data mulumim pentrun efort si intelegere, numai cine nu a organizat niciodata un turneu nu intelege efortul pe care il presupune o astfel de modificare. Succes !
Comentariu