Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Se inscrie Tamas Vivien,din Miercurea-Ciuc.
Se inscrie Tamas Szilard,din Miercurea-Ciuc.
Se inscrie Incze Levente,din Miercurea-Ciuc.
Da. Aparea pe lista si Tamas Albert. L-am scos.
Acum Tamas Szilard este pe lista de Avansati, iar Tamas Vivien pe lista de incepatori.
V-am inscris in functie de MP. Sper ca asa ați dorit pentru ca nu ati mentionat nici o categorie.
La Scoala nr. 2 (Sala Nastase fara tribune) capacitatea maxima este de 16 mese. Nu incap mai mult de 96 dimineata si 48 dupa masa. Avem deja liste de asteptare.
La Scoala nr. 10 capacitatea maxima este de 9 mese. Am vorbit acum cu Sebi (era cam adormit ) și o sa suplimenteze cu 3 mese pana la un maxim de 54 de jucatori.
Dispare lista de asteptare la incepatori. Rugam jucatorii cu MP<10 de pe lista de la Avansati sa se transfere la Incepatori, unde mai sunt 14 locuri libere.
Se retrage de pe lista de asteptare Dragan Petru Ioan din Iași (open).
Multumesc si astept cu nerabdare urmatoarea intalnire cu gazdele atat de dragi tuturor!
Da. Aparea pe lista si Tamas Albert. L-am scos.
Acum Tamas Szilard este pe lista de Avansati, iar Tamas Vivien pe lista de incepatori.
V-am inscris in functie de MP. Sper ca asa ați dorit pentru ca nu ati mentionat nici o categorie.
Buna ziua
Da,asa am dorit,multumim frumos,si scuze pentru ca am uitat sa mentionez categoria.
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Se înscrie Stelian Nicolae, București - Elite;
Se transferă de la Avansați la începători: Gheorghitoi Alexandru(a) - Moinesti; Mihai Denis - Moinești; Fenea Alexia - Moinești; Munteanu Bianca - Moinești.
Comentariu