Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
fete sigilate DHS PF4
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Salut Dolly!
Ofer 160 lei pe pereche cu plata in data de 21 cand ma intorc in București. Spune-mi daca esti de acord, Multumesc.
Multumesc frumos!
- - - Actualizat - - -
Numarul meu de telefon este 0736890335. Poti sa ma suni cand doresti sa vorbim. Multumesc frumos pentru amabilitate, ca mi le-ai pus deoparte. Ti-am scris la anunt pentru la initial nu am reusit sa-ti trimit mesaj privat. Asa ca scuze pentru negocierea publica Aveam casuta plina de mesaje si de aceea nu puteam sa-ti trimiti mesaj privat
Comentariu
Nici o pb. Iti scriu pe wapp maine dimineata.
- - - Actualizat - - -
Refreshfara semnatura, fara numar
Comentariu
Am primit fetele. Un om de mare calitate, corect si parolist. Ma bucur ca te-am cunoscut Nicu. Multumesc frumos! Cu respect, Iunian
Comentariu
Pretul de pe forum nu ar trebui sa fie mai mic decat cel din magazinele de specialitate?
https://pingpongshop.ro/fete/pimple-...-pf4-1384.html
Comentariu
Nu imi doresc fetele,am vazut anuntul si am crezut ca ai si alte fete de la DHS(de care as fi fost interesat)si apoi am vazut ca pretul cerut este mai mare decat pe pingpongshop.ro,lucuru ce cred ca nu este deloc ok.
Comentariu
Asta da pret..bv radu23..dolly nu tie "jena" de pretul pus pe fete in plus fata de cel real?Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
Comentariu
Ba da. Mi-e o jena de n-am cuvinte. Da' nu-i mai simplu pentru colegul sa isi ia ce vrea direct de pe situl xyz? Nu mai pierde timp scriind atat ...fara semnatura, fara numar
Comentariu
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4683
- Târgoviște, DB
Likes given: 458Likes received: 1349
Mai simplu ar fi sa respectati dvs regulamentul forumului, nu ar ma iesi discutii de acest gen:
Produsele scoase la vânzare NU se vând în sistem de licitație! în acest sens fiecare produs scos la vânzare va avea OBLIGATORIU un preț estimativ. Nu se admite scoaterea unui produs la vânzare ce are drept preț "nu stiu cât ar face" sau "aștept oferta voastră"! Dupa caz se precizează dacă suma cerută e negociabilă sau nu! ATENȚIE - prețul estimativ nu trebuie sa depășească prețul oficial! Siteul nostru nu încurajează BIȘNIȚA!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:07.Procesare...X
Comentariu