Am si eu o intrebare? Care dintre cele trei fete (Tenergy 05, Bryce FX, Sriver G3 FX) este mai buna? As vrea si eu sa cumpar una dintre fete si nu stiu pe care sa o aleg. O combinatie intre doua din cele trei fete: care ar fi cea mai buna combinatie?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Tenergy 05 vs. Bryce FX vs. Sriver G3 FX
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Tenergy 05 vs. Bryce FX vs. Sriver G3 FX
Blade: Timo Boll Spirit
FH: Bryce FX, Red 2.1
BH: Bryce FX, Black 2.1
Glue: Tibhar Rapid CleanTaguri: Nimic
Re: Tenergy 05 vs. Bryce FX vs. Sriver G3 FX
Tenergy 05 !
FH : Butterfly Tenergy 05
BH : XIOM Vega Pro
Comentariu
Postat în original de Daniel1389Tenergy 05 !
Tenergy 05 2.1 black
Tenergy 64 1.9 red
Comentariu
Salutare ! :P
Nu mai am TIBHAR Torpedo ... sa varsat adeziv pe ele si sau facut PRAF ! ) ... sau daca te referi la Tenergy nu le dau ...Blade : TIBHAR Vladimir Samsonov Alpha FL
FH : Butterfly Tenergy 05
BH : XIOM Vega Pro
Comentariu
am inteles ca fetele bryce fx se crapa la cateva luni. tenergy 05: cu ce fel de adeziv se lipesc cel mai bine? (stiu ca este facuta pentru apa, dar ce marca si model?)Blade: Timo Boll Spirit
Glue: Tibhar Rapid Clean
Comentariu
de preferat cu lipici butterfly dar eu am lipit si cu thibar clean fix si cu lipici de apa Joola si nu am observat nici o diferenta asa ca nu cred ca ar conta prea mult!Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
Postat în original de Dado.danielde preferat cu lipici butterfly dar eu am lipit si cu thibar clean fix si cu lipici de apa Joola si nu am observat nici o diferenta asa ca nu cred ca ar conta prea mult!Blade: Timo Boll Spirit
Comentariu
Eu folosesc mai multi adezivi , aprope toti , toti sint buni , isi fac treaba .
G3 Fx e fața pe "apa" deci ar fi indicat cu solutie tot pe baza de apa dar nu tuseste nici cu speed glue daca nu ai alta obtiune . O sa fie un pic mai rapida primele ore , apoi o sa sara normal ca si cu adezivul pe apa .Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
Postat în original de valigtiEu folosesc mai multi adezivi , aprope toti , toti sint buni , isi fac treaba .
G3 Fx e fața pe "apa" deci ar fi indicat cu solutie tot pe baza de apa dar nu tuseste nici cu speed glue daca nu ai alta obtiune . O sa fie un pic mai rapida primele ore , apoi o sa sara normal ca si cu adezivul pe apa .Blade: Timo Boll Spirit
Comentariu
la mine e asa :
Joola 37 gr la 35 lei
Joola 90 gr la 45 lei
Bty 90 gr la 60 lei
Toate pe apa , toate in "set" cu clips si buretei.
Ai mai jos un link , da cu clikul peste el si vezi tot ce e pe acolo , printre care si aceste solutii de lipit , cu tot cu poza...
wk placutPalete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
EU AM AVUT SURPRIZA SA NU POT LIPI TENERGY05 CU O SOLUTIE PE BAZA DE APA DE LA STIGA: Syncro BTG
E SOLUTIE MAI NOUA CARE PERMITE RELIPIREA FETELOR IN MOD REPETAT FARA SA DETERIOREZE BURETELE. NICI PE LEMNELE BTY NU PREA ADERA SOLUTIA ASTA. CE-I DREPT, FETELE ERAU CAM MICI SI AM CREAT CEVA TENSIUNE INTINZADU-LE. CA SFAT PENTRU ALTI INCEPATORI, CA SA NU SE TREZEASCA CU FETELE MAI MICI DUPA DEZLIPIRE, ATUNCI CAND LIPESTI FATA NOU, SA NU APESI TARE CU UN CILINDRU, E SUFICIENT SA RULEZI USOR, CA SA NU FACA BULE DE AER
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:27.Procesare...X
Comentariu