Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Numai despre fețe de paleta

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Numai despre fețe de paleta

I-am facut loc special lui Bebe si am deschis topicul asta ca sa-l putem intreba si sa ne spuna impresiile si detaliile pe care le are despre diferite fețe de paleta. Astept de asemeni, impresiile oricui joaca cu o fața sau alta.

Si incep eu cu cateva intrebari:
    A jucat cineva cu un Super Anti? Te ajuta fata de cei cu top-spin foarte bun? Cum se comporta in atac?
    Butterfly Grubba Carbon-AN All+
    FH: Tackiness Chop, BH: Yasaka Antipower

Antispin

Te ajuta fata destul de mult dar trebuie si mana sa stie. Antispinul e bun contra celor care au un topspinn foarte puternic, adica se bazeaza pe el.

Pb cu fata e ca nu prea poti sa dai efect cu ea, asa ca nu poti sa o pui decat pe o sigura parte a paletei. Daca ai apelat la antispinn atunci esti aproape obligat sa joci defensiv sau allaround, iar cealalta fata poate sa fie cu tepi, senvis sau fata subtire cu efect.
    George Munteanu George Munteanu likes this.
    Lemn: XIOM ZETRO Quad OFF Zylon/Aramid/Carbon
    Forhand: Donic BF M2 Max Backhand: Donic BF M3 2.0 mm
    Oricine se joaca insa putini joaca...

Comentariu

As vrea sa va spun ca folosirea fetelor gen antitopspin are si avantaje dar si dezavantaje! Adik avantaje pot veni impotriva celor care dau numai topspin in forta si cu mult efect! Dar dak cineva iti da un topspin mai balonat si cu foarte mult efect o sa vezi ca esti clar dezavantajat, deoarece la astfel de lovituri, cu antitopspinul trebuie sa te duci in spate, sa o lasi sa cada cat mai mult pentru a-si pierde din efect si apoi sa o impingi! Problema cu fetele antitopspin este urmatoarea:
      1. Cand primesti un topspin in forta(unul rapid si cu mult efect) cu antitopspinul o impingi si nu numai ca nu te deranjeaza efectul, dar ii amplifici efectul adik mingia se intoarce cu un efect mult mai mare decat cel pe care l-a dat "autorul" topspinului!
      2. de asemenea potti sa impingi mingia dintr-un topspin rapid astfel incat ea ajunge pe masa si nu are nici un efect!
      3. Cand o minge un pic mai inalta este taiata poti sa o tragi fara a-ti pune problema ca mingia se va duce in fileu!
      4. De asemenea esti dezavantajat in fata celor care nu dau efect la mingie in topspin (nu ati patit niciodata sa dea cineva un topspin de care sa crezi ca are super mult efect si cand pui paleta la capac sa iti dai seama ca mingia s-a dus direct in fileu? Adica ea a alunecat pe fata paletei?) sau daca dau efect, dau un topspin moale(de control) adik doar pune mingia pe masa! vor avea un meci mult mai usor decat cu un atacant
      Blade: Butterfly Photino
      Fh: Butterfly Tenergy 05
      Bh:Yasaka Rakza 9

www.lovetodance.ro

Comentariu

Stie cineva ceva despre fata asta?
        RITS Friendship Super FX - 729.
        Pe site-ul unui magazin on-line din SUA scrie ca e singura fata care a luat Medalia de Onoare.
        Sa nu mai spun ca are ca si caractreristici prezentate:
        Speed:9+
        Spin:9+
        Control:9+
        Impresionant...
        A jucat cineva cu asa ceva?

Comentariu

eu am avut sint chinezesti , niste fete f. populare la ei , dar eu nu am putut juca cu ele , sint tari dar prind un efect f bun . Seamana cu Sriver FX dar mai tari , si pocnesc cind lovesti cu ele . Aduc f. bine si cu Yasaka new era .
          Mai e un singur aspect , sint ieftine , imi aduc aminte ca erau 4-5oo ooo bucata patrate.
          Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
          Fete de palete tenis de masa
          TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro

Comentariu

Procesare...
          X