Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
mai david_david ce poza sexi ai...
sau poate te-oi fi sucit pe partea ailalta...
in poza asa pare
poti venii sa-ti iei dezlegarea,ti-o dam si noi la fel ca vasile...
dar ptr. amatur poti juca ca doar nu ai jucat nici la baraj ptr.
divizia b!!!!!!!!!!!
si chiar daca ar fi ti-am obtine noi o derogare de la dan,rares etc....
ori cum ptr. ei nu esti nici un pericol!!
Pentru organizatori!!! pentru cultura mea generala poate imi raspundeti daca Giol Mihai din Brăila are drept de joc in Amatur. In clasamentul federatiei romane de tenis de masă pe anul 2008 in luna aprilie apare pe locul 165 la seniori. Curios ca la turneul de la Galați nimeni nu a stiut acest lucru. Nici macar cei din Brăila nu stiu ca au concetateni de asemenea valoare. Sper ca se va respecta regulamentul Amatur care incearca sa degenereze. Stiu ca sunt o persoana incomoda si din cauza mea cei doi legitimati de la Voluntari nu au reusit sa puncteze la Valenii de Munte, dar trebuie reglementata situatia acestor divizionari cat mai repede. Spiritul Amaturului incepe sa degenereze. Verificati care " mare" jucator de tenis de masă a jucat nu demult in calificari in divizia B. Vad ca pentru multi divizionari nu sunt lauri la profesionisti si vin in amatur ca in trei luni dupa 4-5 participari sa revolutioneze sistemul de joc si de desfasurare a turneelor.
Avand in vedere faptul ca numai 10 persoane au fost de acord cu vechiul sistem , normal se impune ca la Brașov sa se joace dupa sistemul cel vechi. Mai ales ca la prezentarea turneului s-a specificat ca se va juca grupe inferioare si superioare dupa regula admisa de Amatur. Pe parcurs v-ati schimbat optiunile. Pastrativa coloana vertebrala si ce ati zis sa Va tineti de cuvant. Spor la joc.
Avand in vedere faptul ca numai 10 persoane au fost de acord cu vechiul sistem , normal se impune ca la Brașov sa se joace dupa sistemul cel vechi. Mai ales ca la prezentarea turneului s-a specificat ca se va juca grupe inferioare si superioare dupa regula admisa de Amatur. Pe parcurs v-ati schimbat optiunile. Pastrativa coloana vertebrala si ce ati zis sa Va tineti de cuvant. Spor la joc.
Domnule Kantor, in pollul din topicul lui rflash nu a fost pusa intrebarea daca se doresc legitimati in turul II, ci Cristi a propus o cu totul alta varianta de desfasurare a turneelor. Sunt convins ca multi au votat gresit, influentati de forma "neortodoxa" in care a fost prezentat.
Dupa cel de-al treilea turneu (consecutiv) in care organizatorii au dorit sa faca aceasta incercare (la primele doua nu a avut obiectii nici un participant ), vom propune un chestionar, cu o singura intrebarie, clara, la care sper sa avem un raspuns la fel de clar in privinta intrarii favoritilor in turul II.
Daca intr-adevar, Mihai Giol a participat anul trecut ca legitimat, ar trebui sa nu poata participa decat in afara concursului, la fel ca la Valenii de Munte. O atentionare mai prompta ar fi dat posibilitatea organizatorilor sa ia masuri din timp...
TOTUL LA SUPERLATIV!
A fost al treilea campionat al meu si a fost super fain
Ceilalti 2 din hunedoara au fost debutanti in Amatur si acum au o impresie foarte buna si deabia asteptam sa revenim
felicitari inca odata organizatorilor si castigatorilor
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
a fost ok! punctele minus lumina f proasta la mese..abia se vede mingia la un moment dat si disputarea concursului in 2 sali deranujul de a te plimba de la o sala la alta... in rest ok!
Nu pot face nimic cu lumina .. nu le sta in putere , cit despre 2 locatii ... tot pentru binele nostru a fost , altfel se mai lungea cu cel putin 2 ore turneul , sau ne calcam in picioare uni pe altii , mai bine solutia aleasa de ei .
Oamenii au facut eforturi , ar trebui intelesi .
Felicitari celor implicati !
Nota zece pentru organizatori, au scos maximum din conditiile oferite. Pacat ca idiotii care au executat izolatia interioara a salii,(ar trebui pusi la zid, sau obligati sa linga pana la disperare corpurile de iluminat!!!)au suflat peste neoane cu materialul acela cenusiu care absorbe pana si ramasita de lumeni produsi.Totusi am observat ca problemele de lumina au fost maxime in amurg, dupa ce s-a intunecat situatia devenind acceptabila. Felicitari pentru Farkas Gabor care a devenit una din piesele forte a Amaturului !
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
fiind un concurs de amatori, trebuie felicitati TOTI participantii acestuia...unii dintre ei facand un efort si venind de la mare distanta...
revenind la castigatori, acestia au dat dovada de mare clasa si in primul rand de fair play (fapt care conteaza cel mai mult intr-un sport) pt care le purtam respect si ii asteptam si la urmatoarele concursuri ce se vor desfasura la brasov...
aprecierea calitatii organizarii o lasam la latitudinea fiecaruia, existand lucruri ce au depins si ce nu au depins de organizatori....
un fapt este cert: ieri (duminica) cei 2 organizatori oficiali si cu mine am dormit toata ziua
in scurt timp razvan va reveni cu lista pozitiilor ocupate de fiecare iar eu cu cateva poze
mult succes in continuare
nobody's perfect...i'm nobody
Butterfly Michael Maze Arylate Carbon OFF ANDRO PLASMA 470 MAX ANDRO PLASMA 470 MAX
0761 642 672
Eu nu am dormit toata ziua , dar am avut o indigestie urata...
Iata si clasamentul:
1--4
Iusan Mircea Cluj Napoca
Farkas Gabor Targu Mureș
Roman Iulian Brașov
Rusu Stefan Cluj Napoca
5--8
Carpovici Boris Fălticeni
Radu Costica Galați
Ciobanu Gabriel Vatra Dornei
Cozma Catalin Fălticeni
9--16
Florescu Eleodor Deva
Hrisca Dan Targu Mureș
Szakacs Bela Deva
Nagy Endre Reghin
Mos Florin Filipestii de Targ
Lakatos Zsolt Miercurea Ciuc
Constantinescu Marius București
Stancu Tiberiu Deva
17--32
Toncean Mircea Reghin
Apian Florin Bistrița
Temelie Dragos Sibiu
Marandici Adrian Brașov
Erdos Ferenc Miercurea Ciuc
Daneliuc Gabi Sibiu
Mircea Valentin București
Laszlo Zsolt Miercurea Ciuc
Tecuschi Razvan Brașov
Tecuschi Dan Brașov
Iancu George Ploiești
Corcoz Costin Focșani
Panaitescu Stefan
Biro Attila Miercurea Ciuc
Mihaila Aurel București
Aron Darie Sibiu
33--48 (III in sup)
Niculae Silviu București
Vasile Mircea Brașov
Pal Zoltan Miercurea Ciuc
Zavricescu George Curtea de Argeș
Zidar Victor Reghin
Olaru Costin Filipestii de Targ
Bondoc Alexandru Brașov
Pricop Marian Brașov
Cionoiu Cristian București
Pitac Ovidiu Brașov
Gaitan Tiberiu Brăila
Chirita Cristian Călărași
Palaina Nicu Curtea de Argeș
Rusu Calin Cluj Napoca
Nascu Serban Cluj Napoca
Macovei Liviu Brașov
49--64 (IV in sup)
Ilie Florian București
Tutoveanu Razvan Brașov
Vachente Eugen Brăila
Szakacs Raul Deva
Keresztes Arpad Miercurea-Ciuc
Nascu Horea Cluj
Toma Iulian Brăila
Panaite Ionel Mangalia
Anita Dorel Brașov
Mandru Bogdan Hunedoara
Grigore Alex Campina
Incze Levente Miercurea-Ciuc
Sava Ioan Brașov
Rada Florin Curtea de Argeș
Birligea Gabriel Baicoi
Bratu Andrei Brașov
65--66 (3v inf)
Teodorescu Andu Pitești
Rus Andrei Brașov
67--71 (2v inf)
Urduzan Sever Brașov
Dendea Silviu Targu Mureș
Dinu Gheorghe București
Bozga Lucian Baicoi
Popa Mircea Brașov
72--82 (1v inf)
Motisan Dragos Mangalia
Pasare Mihnea Hunedoara
Matei Dumitru Deva
Medeleanu Stefan Mangalia
Mitrofan Petre Brașov
Suta Valentin Curtea de Argeș
Ciurca Iulian Brașov
Tobosaru Gheorghe Brașov
Chiurtu Viorel Mangalia
Negria Mihai București
Tarau Vasile Brașov
83--93 (0v inf)
Avram Claudiu Sorin Brașov
Popelea Alexandru Brașov
Mandru Adrian Hunedoara
Tomacsek Iannys Pitești
Corb Octavian Brașov?
Tecuschi Bogdan Brașov
Ceparu Ioan Călărași
Banu Nicolae Sibiu
Comsa Mirela Deva
Antal Denes Brașov
Gheorghiu Viorel Bacău
Va multumim pentru participare, ne-a facut placere sa va gazduim si va multumim pentru spectacolul sportiv oferit, pentru fair-play si pentru aprecieri.
Sala va intra in reparatie, dar, din pacate, spatiul nu este suficient pentru 10 mese (8 mese ar fi limita acceptabila).
Succese mai departe!
Cu stima,
Organizatorii
imi cer scuze pt intarziere cu pozele...examenele de final si licenta imi ocupa timpul mai mult decat ma asteptam
ok..deci...mai jos sant 3 arhive ce cuprind toate pozele facute cu aparatul meu la concurs...sant destule asa ca nu stau sa le uploadez pe fiecare in parte...tot ce trebuie facut este click pe link, apoi pe fisier si selectata optiunea "save file" ....multa bafta...daca sant probleme...se semnaleaza aici http://www.speedyshare.com/929386451.htmlhttp://www.speedyshare.com/288478119.htmlhttp://www.speedyshare.com/191227483.html
nobody's perfect...i'm nobody
Butterfly Michael Maze Arylate Carbon OFF ANDRO PLASMA 470 MAX ANDRO PLASMA 470 MAX
0761 642 672
Comentariu